Vámpírral találkoztál már?
Nem.
De erdei manóval, tündérrel, jetivel sem. Amúgy van a közelünkben egy elmegyógyintézet, az ott kezeltek már biztos sok vámpírt láttak...
hiszek bennük de a nagy modernizációban tuti h nem mindenhol fordulnak elő.
h találkozhassak 1 vámpir lánnyal v sráccal nem tudom hova kéne mennem ha ő nem keres engem.
kérlek ne nézz többet Twilightot.
vámpírok NEM léteznek. pont
"ne nézz többet Twilight-ot" nocomment
szerintem igenis léteznek, végül is minden mendemondnának van alapja. még nem találkoztam egyel sem pedig szeretnék *.*
igen? akkor ha én azt mondom, hogy Eric Cartman igenis létezik, és aki nem hiszi el, és nem vesz komolyan az PFFF, arra mit mondanál? :D
mert ez kb ilyen dolog.
A vámpír egy misztikus lény a népi kultúrában, rendszerint egy újra feléledt emberi holttest, ami emberi vagy állati véren él.
egy legenda, a Vlad Tepes ihlette Bram Stoker Drakulájából ered az egész.
kissé naiv természetre vall elhinni, véresen komolyan venni ezt a dolgot, de sebaj majd kinövitek :)
A vámpírok a legendák szerint emberi vérrel (is) táplálkoznak. Na szerinted sok ember járkál be a kórházba azzal a panasszal, hogy megharapta egy vámpír? Vagy sokan tesznek feljelentést rendőrségen ismeretlen vámpír által elkövetett részleges vérkiszívás címén?
Esetleg a medvedisznóember, alsógatyagnómok, Miki egér létezésében is hisztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!