Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg igaz az hogy a szemüve...

Tényleg igaz az hogy a szemüvegesek csak császárral szülhetnek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 07:36
 1/6 anonim válasza:
Hát én ekkora hülyeséget, még nem hallottam.Mért szülhetnének csak császárral, mert rossz a szemük és könnyen kieshet erőlködés közben?Na ne viccelj már!
2011. okt. 15. 07:43
 2/6 anonim válasza:
Szerintem nem pl. én sem azzal születtem.
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem és igen.

Van egy határ amikortól csak császárral szülhetnek, nekik nagoyn rossz a szemük. Ezt az orvos dönti el.

4/6 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Sőt az sem igaz, hogy csak dioptria függő a dolog. Az az ok a lényeges ami a szem romlásához vezetett. Ha valakinek szemnyomás, szemfenék problémái vannak illetve korábban retina sérülése volt akkor lehet indokolt szemészeti szempontból a császár.
2011. okt. 15. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:
56%
ugy ahogy az előttem szóló mondja. gyakorlatilag az a lényeg h akkor javasolják a császárt ha valami károsodás érne a nagy erölködésbe.szoval pl ha nő lennék nekem műdobhártya miatt de anyumnak retinája miatt javasolták ezért én császárral is születtem de pl hugom már természetes után. nemtom mi alapján dől el ilyenkor.(ugyanattol az anyátol született hugom is:D)
2011. okt. 15. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Általánosságban nem igaz. Szemész szakorvos írásos véleményét szokta kérni a nőgyógyász, amennyiben szemműtét, nagy fokú rövid/távollátás vagy egyéb szemprobléma áll a háttérben.

Én rövidlátó vagyok, -6,00 dioptriás a szemem, 4 szemműtétem volt, egyértelműen császárt javasolt a szemész. (Főként a szemgolyóm megnyúlása miatt, de egy sor vizsgálatot csináltak természetesen.)

A barátnőmnek -5,30 a szeme, neki a szemész engedte a természetes szülést.

A nőgyógyász saját szakállára nem foglal ebben állást optimális esetben!

2011. okt. 15. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!