Igaz, hogy amikor papírra írunk és cerkával, akkor az pár év múlva elhalványul és nem látszik annyira?
Figyelt kérdés
Mert szeretnék valamit nagyon megörökíteni,de az rajz és félek hogy a ceruza nem bírja sokáig és pár év múlva már csak egy kis folt lesz ott..:(
Kérlek írjatok!! 12/L
2011. okt. 12. 18:28
2/5 A kérdező kommentje:
És akkor látszani fog? Amúgy 2B ceruzával csináltam,az jó?
2011. okt. 12. 18:33
3/5 anonim válasza:
Minel puhabb annal jobban elkenodik idovel.
Viszont lehet fixalni rajzokat ha jol tudom grafitot is. Menj be egy muveszellatoba es kerj tanacsot.
Unokatesom pasztellt regen pl. Hajlakkal fixalt, mostani rajzait meg vmi komolyabb anyaggal.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen!!Persze nyugodtan írhattok még!
2011. okt. 12. 18:34
5/5 anonim válasza:
A hajlakk a legegyszerűbb! Nyugodtan lefújhatod vele, de vigyázz, ne fújj túl sokat, azzal csak elrontod! De nem hiszem hogy sok pénz lenne kifejezetten erre a célra ajánlott sprét venni :)
Amúgy legközelebb ne (csak) 2b-ssel rajzolj, használj puhább ceruzákat. Én 8b-ssel szoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!