Mi a vezetékneved? Tetszik?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 13:16
11/58 anonim válasza:
14:08-as: "Gyenge nyelvtudás"? :) Nem tudom, milyen kiejtésed lehet, de a mondatszerkesztésed és a helyesírásod gyakorlatilag tökéletes! Gratulálok, még magyarban is kevés ilyent találni! A nevedre azért, bevallom, közelebb hajoltam picit a képernyőmhöz.:))
Amúgy én Péter vagyok, és bár elég sokan vagyunk ilyenek, nekem nincs vele problémám.:)
12/58 anonim válasza:
Hangya. Szerintem aranyos, nincs bajom vele :)
13/58 anonim válasza:
Maros
Eddig még nem volt bajom vele. :D
14/58 anonim válasza:
Balázs. És én lány vagyok -.-' Csak ezért nem szeretem, de amúgy nincs vele bajom. Azért nem szeretem, mert a tesóm mesélte, hogy egyetemen mikor szólnak, hogy: "Balázs, jöjjön ki!" eléggé háromértelmű, mert 3 Balázs van. És csak a tesómé vezetéknév. Amúgy a suliban is néha így beszélnek.
15/58 anonim válasza:
ha leírnám, rámismernének, mert kb 10 (ha) van belőle a világon, és azok is rokonok... :D szóval meglehetősen ritka nevem van. és mindig betűznöm kell. -.-
16/58 anonim válasza:
Szekeres vagyok es tetszik a nevem
17/58 anonim válasza:
Nem írom le, mert teljesen... hogy mondjam? "Egyedi" vezetéknév, rajtam kívül 3 embert hívnak így, ők meg a családtagjaim. De éppen ezért is szeretem, mert nem egy tucat név és szerintem különleges is. Az apukám és az anyukám vezetékneve van összekapcsolva egy kötőjellel. :D
19/58 anonim válasza:
Fekete,de nem szeretem egyrészt mert úgy csúfolnak hogy Fekete-fehér:P másrészt meg rengeteg van belőle
20/58 anonim válasza:
Lakatos. Önmagában nem baj, csak ha "Lákátosnak" ejtik, mert kék a szemem és kese a hajam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!