Mi a vezetékneved? Tetszik?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 13:16
1/58 anonim válasza:
Kiss
hát meg vagyok vele..:D
csak az a baj,hogy mivel nem vagyok valami magas ezért jó szófordulat..xD
2/58 anonim válasza:
Biro
Hat egyaltalan nem tetszik!
3/58 anonim válasza:
Szabó
nem tetszik, mert nagyon tucat...
4/58 anonim válasza:
Nagy, hát van ennél jobb is de már kibékültem vele:)
5/58 anonim válasza:
Szekszárdi
Gyerekként utáltam!Mindig csúfoltak hogy szekszi,szekszárd stb
Érdekes mert az Öcsém meg a báttyám szeretik!Én nem!Sokáig csak a keresztnevemen mutatkoztam be szinte mindenhol!Ma már!Már nem érdekel!De most se szeretém még!
6/58 anonim válasza:
Bacccus!:D
Mindenkinek tök egyszerü neve van(BOCSI)nekem meg ilyen.....
8/58 anonim válasza:
Hakkinen. Persze, hogy tetszik, mert hazám kétszeres Formula 1-es világbajnokának is az a neve.
9/58 anonim válasza:
Litván vagyok, nekem litván füllel sem teszik a családnevem, és magyarral sem - már ha nekem, gyenge nyelvtudással lehet magyar fülem -, de a magyarok is nagyon idegennek tartják, túl azon, hogy nagyon nehéz kimondani: Smuikininkas.
10/58 anonim válasza:
Bedő! Nekem nagyon tettszik sose volt vele gondom :) de viszont annak nem örülnék ha több 100 éves nevünk lenne még mindig (Kis Bedő Házi) azt hiszem lenne gond a leírásával :D:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!