Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van igaz barátság fiú és lány...

Van igaz barátság fiú és lány között?

Figyelt kérdés
Ahol tényleg csak barátság van, és egyik fél sem érez többet barátságnál (esetleg még szexuálisan sem vonzódnak egymáshoz)? Esetleg lehetnek legjobb barátok? Ismertek ilyeneket? Történeteket, véleményeket várok:)
2009. ápr. 30. 11:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

már leírtam, a barátomnál ez van, neki van egy nagyon jó csaj barátja (több mint másfél éve vagyunk együtt), akinek szintén van pasija(ők már 4-vagy 5 éve vannak együtt), teljesen jól működik. nem értem ezt a hozzáállást, hogy ilyen nincs meg stb.

embertől függ, nálam működik, mert én ilyen vagyok amilyen, másnál meg nem.

2009. ápr. 30. 14:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van fiú barátom (lány vagyok) és soha nem fordult meg egyikünk fejében sem az, hogy többet akarunk a másiktól. Persze biztos vannak esetek, amikor nem működik a fiú-lány barátság, de ez nem törvényszerű.

(Ahogy régen azt hitték, hogy a kutya és a macska örök ellenségek.)

2009. ápr. 30. 14:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy fiú a legjobb barátom(a párom után persze),már sok éve,és még soha sem merült föl bennünk,hogy valami plussz is lenne a dologban,szimplán csak nagyonnagyon jó barátok vagyunk.
2009. ápr. 30. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ja,és mindketten boldog párkapcsolatban élünk több éve,és a barátnőjével is jóban vagyok.

-előző-lány vagyok-

2009. ápr. 30. 19:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Létezik (:

Nekem is van kapcsim, neki is, mégis jól megvagyunk. Egyikünk se akart sose többet.

2009. ápr. 30. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak akkor létezik valódi barátság, ha nem azért ismersz meg valakit, mert "csinos", "jól néz ki". A szülők már az óvodában is úgy nyomják előre a srácaikat, hogy "nézd azt a szép kislányt, milyen csinos, menj, barátkozz vele".

Ha pl. elkezdesz járni valakivel középsuliban, akkor 100%, hogy a kapcsolat nem fog tovább tartani néhány évnél. Ha azt hiszed, hogy igen és azt hiszed, hogy tényleg szereted az illetőt; azt csak azért teszed, mert rá vagy gerjedve és ez kihat a józan ítélőképességedre.

Ha a középsuliban egy 120 kilós bibircsókos lánnyal jársz és azt mondod, hogy szereted: az már hihető.

Igazán komoly kapcsolatok (melyek nem érdekből, vagy szexuális vágyból indulnak) fiatal korban nem léteznek, max. 40-50 év felett.

2009. máj. 3. 13:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Már,bocs,de ez egy baromság...Akkor lehetséges,ha mind két fél elsősorban EMBER,és másodsorban nő,vagy férfi...szerintem intelligens emberek ezt fel tudják fogni...

-A kettővel ezelőtti-

2009. máj. 3. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
létezik. Egy lány barátom van már kb 4 éve, és nem mondom, hogy fiatalabb pincsi koromban nem fordult meg a fejemben, hogy milyen lenne, de soha sem gondoltam komolyan. A másik, hogy egy csajjal 5 hónapja szeretkezek, de nem járunk csak szexelünk, és barátok vagyunk. Tehát baráti sex belefér... Tehát egyikőnk sem akar a másiktól semmiféle járást, így jó, ahogy van.
2010. máj. 2. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!