Van igaz barátság fiú és lány között?
Igen letezik! Nekem van egy fiu baratom tobb mint 20 eve tart a baratsagunk, semmi testiseg nem volt soha es nem is vagytunk, nekem olyan mindha lany lenne, en meg olyan vagyok neki mint egy fiu :D
Amugy 32 evesek vagyunk....
persze, hogy van ilyen. nekem is volt egy nagyon jó barátom aki fiú volt, együtt nőttünk fel, és soha nem tudtam volna úgy nézni rá, mint szexpartnerre, vagy mint "jelöltre".
a társaságunkban, én vagyok egyedül lány a legtöbbször, és senkivel nem úgy nézünk egymásra, hanem egyszerűen jó haverok vagyunk.
a barátomnak is van egy nagyon jó barátja(aki lány), ők ugyanígy vannak egymással.
ez olyan lenne kb. mintha mondjuk a testvéremre néznék úgy, hogy de jó pasi meg kívánom...teljesen kizárt dolog.
"hát általában csak a lányok hiszik el, hogy ez létezik, szóval te lány vagy! akkor neked azt kell válaszolni: igen, persze hogy létezik! XD"
te nem tudsz olvasni?:D
olvasd el amit én írtam, és meglátod hogy van ilyen. az egy dolog hogy neked nincs csajhaverod akire nem úgy nézel hogy demegb*sznám, de van ahol ez természetes. ;)
Nincs!!!
Ilyen nem létezik. Valaki mindig többet akar. Max. tagadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!