Védjük a környezetet! (? )
Aki tud segítsen hogy a következő nemzedéknek legyen élettere legyen Földje!
Akit érdekel az írjon és akkor megírom hogy én mire gondoltam, de ha senkit se érdekel fölöslegesen nem írnám le.
EGYÜTT A KÖRNYEZETÉRT!!!!
Egyik ötletem a kocsimegosztás: barátok ha ugyanoda mennek akkor egy kocsival menjenek.
Tömegközlekedés használata, de a legjobb gyalog, vagy biciklivel, vagy bármi mással ami nem szennyezi a környezetet.
Ha szeméttel találod szembe magad vedd fel és vidd a közeli szemetesbe.
Te magad se szemetelj.
Ne tépkedd a fák ágait gallyait, leveleit, mert azok termelik az oxigént.
Ha tüzelőt (fát) keresel mindig az elhalt ágakat szedd össze.
Ha van rá módod ültess növényeket.
Együtt megmenthetjük a Földet.
12/F
folytatom:
Ha csak pár kilométerre akarsz menni ne kocsival menjél, hanem biciklivel vagy gyalog (főleg ha csak pár száz métert kell menni)(nem kell annyit költeni benzinre)
A szelektálható hulladékot szelektív hulladékgyűjtőbe kell kidobni.
Ne tüzeljünk egész délután szemetet, inkább hagyjuk meg télére gyújtósnak (akinek pl. vegyestüzelésűje kazánja van)(pénzt takarítunk meg vele)
Ne menjen feleslegesen a hősugárzó, TV, számítógép, porszívó.....(ezzel is pénzt takaríthatunk meg)
Az esővizet gyűjtsük össze hordókban, ezzel lehet locsolni a növényeket(szintén megtakarítunk vele nagyon sok pénzt)
Amúgy érdekes, hogy már 12 évesen ezzel foglalkozol...én 13 vagyok:D majd ha még tudok, írok.
De jóók vagytok :)
Ugye még töretlen a lendületetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!