Nálatok nem tünedeznek el az evöeszközök a lakásbòl?
igen, én is így vagyok, csak nálam még a műanyag edények is eltűnnek. néha 1-1 előkerül, mert a gyerekek eljátszák, és később megtalálom.
van, ami soha nem kerül elő.
lehet hogy figyelmetlen vagy, és talán kidobod a kukába. Pl amikor a maradékot kiöntöd a szemetesbe, és nem veszed észre.
( én a szemetes lapátot zsákolom be, de rendszeresen :) )
ilyen gyakran, ilyen sok háztartásban nem lehet kidobálni az evőeszközöket VÉLETLENÜL! Nem tudom, hova tűnnek, de ez nálunk is így van, koliban is így volt... Főleg a kiskanál a fogyóeszköz... Pedig a hűtőt is kirámoljuk mindig, hátha a kajában maradt.. Különös. Olyan, mint a félpár zoknik...
Nem is tudom, mi lenne rá a jó megoldás...
Nálunk egy pár éve már úgy van, hogy az ünnepi alkalmakra vettünk egy 12 db-os készletet, és azt külön tároljuk, mosogatás után mindig oda tesszük vissza, a többi meg mindenkinek egyéni felelőssége. :D (Értsd, én dolgom vigyázni a saját kanalamra, ha elveszik, az én felelősségem.)
Nem, megvan minden evőeszközünk :-)
De előfordulhat, hogy valaki valamivel véletlenül összefogja és kidobja. Anyukám rendszerint kis késeket és hámozókat tüntet el egy-egy krumplipucolás alkalmával. Gondolom a lehámozott héjhoz kerül és véletlenül kidobja. Mire feltűnik, hogy nincs meg már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!