Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meguntam az életem mit tegyek?...

Meguntam az életem mit tegyek? Gazdag vagyok mindenem megvan, nem kell már semmi, a kaja dugig, stb. mindenem megvan.17F

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 17:12
1 2
 11/16 anonim válasza:
HA annyira gazdag vagy mint amennyire mondod akkor segíts az embereken persze a szorult helyzetben lévőknek akik őrülnek ha egyszer havonta tudnak maguknak kenyeret vagy bármitis venni! persze nem kötelezlek rá mongyúk úgy ha én a helyetben lennék akkor én ! elsősorban segítenék az embereken útána mennék bulizni szórakozni STB.. útána viszont bejárnám egész Amerikát mennék New York-ba Miami-ba STB.... Sőt amire gondolnák Samit akarnák megvenném magamnak legyen az bármi az égvilágon a leg drágább éttermekbe mennék és Sefítenék minden olyan EMBEREN is akik nem kapnának meg semmit ! PLD ha van eggy ember bárki és nem kapná meg a Süleitől amit akar legyen az haver vagy rokon vagy eggy ismerős ! én szívesen meg vennék neki bármit amire szükségem van ! Hozzá teszem én nem kötelezlek rá ezekre a dolgokra !
2012. márc. 15. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Ennyire fiatalon?

Talán tanulj

2013. dec. 24. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Tanulsz valamit?

AZ nem köt le?

2013. dec. 24. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki ha ennyire jó dolgod van
2013. dec. 24. 12:54
 15/16 anonim válasza:
17 évesen a szexből még nem éghettél ki, szóval fiam van még előtted pár érdekes dolog....
2013. dec. 26. 18:57
 16/16 anonim ***** válasza:

A legfontosabb dolgok közül, miért a kaját írtad? :D Ez tök vicces:)

Ha tényleg mindened megvan, akkor menj el valahova a CSALÀDODDAL, BARÀTOKKAL vagy BARÀTNŐVEL :P

Tuti van még olyan dolog, amit nem próbáltál^^

Mèg így 3 év után is:DD

2014. jún. 23. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!