Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor mondják azt hogy 'wannabe'?

Mikor mondják azt hogy 'wannabe'?

Figyelt kérdés
Vagyis inkább kire? És mi alapján?
2011. szept. 22. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:

A You és a Me között:

Spice Girls - Wannabe

"If you wannabe my lover"

2011. szept. 22. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:

basszus tudom mit jelent, nem így értettem...:D

Hanem ha valakire mondják h'you are a wannabe' , valami olyasmi, hogy akarsz lenni valami, csak nem sikerül, pl ha egy ronda csaj felvesz szép ruhákat akkor azt mondják hogy egy wannabe" mert szép akar lenni csak nem sikerül..így értem, de pl angolok használják úgy is, hogy én nem értem hogy miért mondják, mert nem veszem észre...esetleg van valami más jelentése is, ami konkrétabb, vagy én nem tudom.

2011. szept. 22. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kívánatosat jelenthet ebben az értelemben, de ez csak 1 tipp
2011. szept. 22. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
pl "You are just a wannabe singer" Ezt nem hiszem, hogy le lehet pontosan fordítani, de kb azt akarja jelenteni hogy "önjelölt énekes", tehát profinak képzeli magát, de valójában hót amatőr.
2011. szept. 22. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Arra mondják, aki nagyon akar lenni valami, de látszik rajta, hogy csak próbálkozás. Wannabe fotós, wannabe énekes, wannabe író, vagy akármi. Szerintem mindenképpen negatív jelző.
2011. szept. 23. 01:17
 6/6 A kérdező kommentje:
aham, én is valahogy így gondoltam, köszi a válaszokat :)
2011. szept. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!