Holnap nulladik órám lesz:s mit mondjak mért nem mentem? :D
Valami jó kifogás kéne sajnos olyan korán semmilyen külön órára nem hivatkozhatok :s
Viszont már most tudom h nem fogok tudni fel kelni.
Valami olyasmi kéne amiről nem én tehetek.
Mert ha azt mondom csak simán hogy el aludtam akkor abból baj lesz:s szóval valami jó ötlet kéne:D
Előre is nagyon köszi:D
Általánosban még az első órákról is késtem pár percet, hetente 2-3 alkalommal.
Simán megmondtam, hogy elaludtam. Egy idő után már nem kérdezték...
Hát öö én tőlem sajnos mindig kérdezik:s
Meg beírják mondjuk nem általános hanem gimnázium:D
A következőt mondd: Ahogy a helyijárattal mentetek x utcán, egy kamionba belehajtott egy kispolszki oldalról, a kamion felborult, a kispolszkis meg elhajtott, az utat meg lezárták, ezért késtél.
Nekünk anno bejött, a tanár majd' megszakadt a röhögéstől, aztán azt mondta: Hülyék, üljetek le, de többet ne forduljon elő :D
Ja, hogy gimi!
Addigra már lecsökkentettem heti 1-re. Nem haltak bele a tanárok (se).
Fogd a barátokköztre! (Jobb ötletem nincs.)
Budapest: dugoba kerultunk, baleset volt es a villamosok feltorlodtak nem tudtak menni a helyszineles blablabla miatt.
Utfelujitas
Utlezaras
A busz nem tudott kikanyarodni egy teho miatt aki rosszul parkolt
A busz lerobbant
Otthonhagytad a berleted es az ellenor elkapott- ehhez sirhatsu is kicsit
Le kellett szallnod es gyalogolnod... Sot meg fizetned is kell / berletfelmutatas most pesten 2000/
Nqh ulyenek es ezt videki tomegkozlekedesre is at lehet vinni.
Nekem volt olyan osztalytarsam akiknek a buszuk telente hetente ketszer ment arokba xD
Mondd, hogy nem érezted jól magad egész éjjel, hánytál meg ilyenek, és hajnali négy felé épp el tudtál aludni, de amikor újra felébredtél már jól voltál, és anyud iskolába zavart.
(Ilyen nekem volt, mármint éjjel rosszullét, éljen a kollégium meg gyorskaja! de én akkor már fősulis voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!