Vannak jó telefonbetyárkodós sztorijaitok?
Mi gimiben megcsináltuk azt,hogy az egyik osztálytársam telfonjáról írtunk sms-t egyik másik csajnak.Ilyen volt az sms:Szia!Kérdezd meg az anyudtól,kell e-menni retket kötözni.Misóné.
csaj rögtön hívta ijedten az anyját
nekem olyan volt hogy felhívtunk egy tetszőleges számot telefon könyvből és ezt mondtam:
-Halló feri vagyok
ÉN -Milyen feri?
CSAJ -Aki a faszát a szádba veri XD
Az utsót áldozatként és elkövetőként is átéltem.
A vonaltisztítást végzünk fújjon bele jó erősen a kagylóba nálunk is megvolt.
Meg ugye:
-Halló kutyatelep?
-Nem
-Akkor miért ugat bele?
Volt mikor azzal hívtam fel telefonkönyvből egy véletlenszerűen kiválasztott embert, hogy a központból hívom és most vettük észre, hogy mikro a telefont kötötték be önhöz hosszabb lett a drót mint a megengedett, és ez problémákat okozhat, majd rákérdeztem volt-e bármi probléma eddig a telefonnal. Mondja, hogy nála semmi, oké, akkor szerencséje volt, most arra kérném, hogy a faltól két ujjnyit mérjen le a vezetékből és jó erősen fogja meg, és visszahúzom a felesleges drótot, szóljon ha már a falig húztam. Még akkor sem esett le neki mikor jött az, hogy még meg se mozdult magánál? Én már 10 métert is kirángattam itt a falból, biztos az XY telefonszám a magáé?
Haverék csinálták a szomszédjukkal még régebben, hogy április elsején éjnek évadján felhívták telefonon őket azzal ,hogy a rendőrkapitányságról telefonálok, ugye az önök tulajdonában van a XYz-111 rendszámú bordó színű Suzuki Swift típusú személygépjármű? A helyzet az, hogy gyorshajtás miatt igazoltatást hajtottak végre a kollégáim és a benne ülő két ember azt, mondta, önök adták kölcsön az autót nekik, szeretném megkérdezni így volt-e. Nem? akkor nyilván eltulajdonították a gépjárművet, szeretném megkérni önöket, hogy fáradjanak a helyszínre, a gépjárműért és tegyék meg a feljelentést.
Oda is mentek az "ellopott" autóval. :)
Na meg Pap(p) vezetéknevű emberek felhívása, majd:
-Halló, Pap?
- Igen
-Oldozz fel atyám, vétkeztem :)
Meg a többi klasszikus:
- Antenna Hungáriától telefonálok, vételi hibákról kaptunk bejelentést, megy magának a tévéje?
- Igen, megy
- Akkor szaladjon utána és kapja el. :)
- A Matávtól hívom, lemérné a telefonzsinór hosszát?
- legalább 3 méter
- Akkor bőven elég, hogy felakassza magát
- Kovács Béla vagyok az állatkórházból, örömmel értesítem, hogy a a bolha már nem köhög, lehet érte jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!