Vannak jó telefonbetyárkodós sztorijaitok?
Mi gimiben megcsináltuk azt,hogy az egyik osztálytársam telfonjáról írtunk sms-t egyik másik csajnak.Ilyen volt az sms:Szia!Kérdezd meg az anyudtól,kell e-menni retket kötözni.Misóné.
csaj rögtön hívta ijedten az anyját
Hát nekem olyan volt, hogy felhívtam a telefonkönyvből szimpatikus Kis nevű embert. Hálló- Kis lakás? -Igen! -Akkor miért nem cseréled már nagyobbra?!
Meg még felhívtunk 1-2 embert, hogy hálló itt vagyunk a ház előtt kérjük jöjjön ki a rózsaszín 4 ütemű vibrátorért... Stb. de ezek régebben voltak 14-5 éves korunkban így visszatekintve elég nagy hülyeség. Persze nagyon jókat szakadtunk rajta. Volt még ilyen is: Jó napot Horváth Zsolt vagyok a vízművek területi illetékes ügyintézője, és lakossági bejelentés alapján az önök területén kimaradásokat észleltünk a szolgáltatásban. Azt szeretném kérni, ellenőrizze le, hogy van-e melegvíz pl. a fürdőszobájukban : Nénike/bácsika: Iiiigggeeen uram ván melegvííz! Akkor mossa meg a lábát, mert idáig bűzlik xDXDXDXDXD
Mi egy haverunkat szivattuk:
mi: -Halló tudakozó? Hol találom meg a legközelebbi méhtelepet? :D
ő peg: -Mi van? - mi ott szakadtunk aztán fölhívjuk mégeccer:
mi: -Hallo! nem válaszolt a kérdésemre! Hol van a méhtelep?!!
ő: -Hát a Vasudvarnál, tudod!
Megint szakadunk!! XDD
mi később : Háááát eljutottam a vásútig most hogyan tovább? XDDD
Erre ő ugy beleordított h HAGGYÁLMÁR TE CIGÁNYGYEREK!! XDDDDD
(Sárkány vezetéknevű illetőt hívtunk fel)
Mi: Halló, Sárkány lakás?
Ő: Igen.
Mi: Süsü otthon van?
Mi felhívtunk egy csajt:
Mi: -Jó napot kívánok a T-mobil ügyfélszolgálatától hívjuk, hogy vonaltisztítást végzünk. Kérünk fújjon 3x bele a telefon készülékébe!
Erre a hülye bele fújt xD
meg hogy 10perc múlva visszük a 12köbméter fát xD készítsen ki addig 20.000ft-ot XD
17:08-as vagyok megint. Még van egy sztori. Felhívok egy gyereket és kérdezem tőle tök udvarias hangon: -Szia, bocsi, de te jössz vasárnap a gömbe?
Kérdi a gyerek: -Milyen gömbe????
Én meg beleüvöltöm: HÁT A SEGGÖMBE!!!!!! XDXD
Random szám-->
-haló "kő" beszél?
-milyen kő??
-HÁT SZARNOD KŐ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!