Nyári munkát fagyizóban, vagy büfében?
Figyelt kérdés
Hogy szerezzek ilyen melót? Diákszövetkezet által lehetek pl. büfébódés, vagy fagyizós?
Jövő nyárra kellene, de jobb ha már most elkezdek érdeklődni.
2011. szept. 4. 04:12
1/4 anonim válasza:
Nem vagyok biztos abban, hogy ezek hivatalos munkák, ezért lehet, hogy nem fogsz ilyet találni diákszövetkezeteknél.
2/4 Beliel válasza:
Én most suli közbe szeretnék dolgozni, de sajnos ebben a körzetben elég nehéz találni akármit is. Neten próbálkozz, van pár oldal ahol lehet találni, hátha sikerrel jársz, én is próbálkozok még, egy pár elküldés még nem azt jelenti nem találok semmit.
3/4 anonim válasza:
Jaj, ne kombináljatok túl egy ilyen egyszerű dolgot. Március-április környékén fogj egy kupac önéletrajzot, menj be a környéken azösszes cukrászdába/palacsintázóba/büfébe, mondd, hogy az üzletvezetőt keresed, vagy csak hagyd ott az önéletrajzod, valahonnan csak visszahívnak, én mindig ezt csináltam és bevált.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :))
2011. szept. 4. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!