Mit mondjak, mire adnak tesi felmentést?
az a gondom, hogy a tesitanár nagyon szar.. van hogy egész órán futtat.. és ha megállunk már kiaábl és üvölt .. volt évvégén három ötösöm és kettő négyesem, beirt évvégén három egyest és három kettest és lezárt kettesre, azért mert nem voltam suliba aznap amikor kupert futottak és nem tudtam lefutni. azzzal fenyegetőzőtt hogy megbuktat.. idén ha tesizek biztosan megbuktat.. meg amugy sem birom a futást sokszor rosszul lettem a tesiórákon, de ő mégis megköveteli tölünk lányoktól is azt a szintet mint a fiuktól.. mindjárt megyek a háziorvosomhoz.. de mit mondjak neki..
légyszives az olyan válaszoktól hogy tesizzek meg hogy próbáljak beszélni a tesitanárral kiméljetek meg.. a rendes válaszokat előre is közönöm szépen.
Először is: ehhez nincs joga. Mert
1.: A lányoknak kisebb követelmény van előírva, mint a fiúknak, és ennél nem követelhet többet.
2.:Az, hogy nem futottad le a coopert, mert hiányoztál, még nem ad okot arra, hogy 3 db egyest beírjon. Ehhez sincs joga. Azt megtehetné, hogy veled utólag lefuttatja, de arra is maximum egy egyest adhatna, hármat nem. Tehát ha a hiányzáson kívül SEMMIT nem csináltál az egyesekért, akkor szólj a szüleidnek, hogy beszéljenek vele. Te semmiképp ne próbáld meg, mert ha pikkel rád, akkor csak rontasz vele a helyzeten.
Úgy se fog megbuktatni! Gondolom nem sportiskola... ha nagyon úgy állsz akkor panaszkodj osztályfőnöknek, faterodnak stb... csak fenyegetőzik.
Vagy miért nem gyakorolsz? Miért nem jársz otthon is futni egy kicsit? Ha közepes teljesítményt fogsz tudni nyújtani akkor már mást fog szekálni.
Vagy változz reptoiddá és feküdj le vele.
Gondolom nem aktuális már, de azért még segíthet:
beszélj az igazgatóval, hogy a szüleidet hívod oda. Hisztizz egy picit, és persze legyen valami ütőkártyád. Úgy nem mehetsz oda, hogy légyszi. A beszéljék meg a szüleimmel elég egyértelmű. ha egy értelmes igazgatód van, akkor ő sem akar balhét (egy igazgatónak jobb dolga is van, mint szülőkkel beszélgetni), és neki nem ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!