Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki berúg keményen...

Ha valaki berúg keményen akkor megváltozik a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Egy évben kb 3x előfordul h keményen berúgok (majdnem alkoholkoma). Valahogy mindig összejön.
2009. ápr. 18. 19:12
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Miért változna meg? Szerintem néha-néha mindenki berúghat egyet. Azt nem bírom ha valaki minden hétvégén, meg hétköznapokon piál.
2009. ápr. 18. 19:17
 2/9 A kérdező kommentje:
tegnap is berúgtam keményen, és látott a szomszédom...kicsit idegesít h mit gondolhat
2009. ápr. 18. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

Hát nálam attól függ ha fiu vagy lány-e az illető

Lánynál egyszer max kétszer mondom oké hogy berugot mert annak a híve vagyok hogy mindent ki lehet egyszer próbálni és mi döntünk azon hogy folytatjuk e vagy se. Szituáció vagy az alkalom ugy hozta hogy a lány bepialt akkor oké,de ha rendszeresség ez nála akkor egy ribanc...

Fiuknál más.. Én is beszoktam rugni nem is gyengén:D de nem vagoyk alkoholista... Szóval ha én látom egy haveromat az utcán részegen akkor kinevettem:D,de ha oylan a helyzet akor segitek neki.. Véleményváltozás nicns mert ismerem és tudom milyen. Látott a szomszédod ha jóban vagytok akkor tudnál vele beszélni hogy megesett ö vele is volt ilyen tuti szoval... Nem hiszem h nagyvállról veszi a dolgot, de ha iylen köcsög akkor abbol baj is lehet sztem

2009. ápr. 18. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Hát ha én a szomszédomat látnám mata részegen, akkor annyit gondolnék, hogy hát ő is emberből van. Ha pl. tanáromat vagy ilyesmi, akkor röhögnék rajta. Ha barátaim közül valakit, na az nem lenne újdonság :)
2009. ápr. 18. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha egy lány részeg, akkor az már ribanc???? Ribanc az, aki mindenkivel összefekszik. Én nő vagyok, aztán havi egyszer azért beitalozok, na. Nem szoktam fetrengeni, de azért nem maradok a józanság keretei között. Na és? Ettől miért lennék ribanc?
2009. ápr. 18. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
És akkor mi van?Szerintem ez nem gáz,csak az álszent képmutatóknak.
2009. ápr. 18. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem, csak akkor, ha minden nap seggrészegen megy haza.
2009. ápr. 19. 09:59
 8/9 A kérdező kommentje:
köcce a válaszokat. Amúgy fiú vok. Gyógyszer után ittam és knock out voltam. Haza kellett hozzanak...jha meg ledúsoltatni.
2009. ápr. 19. 16:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis,kivéve apámról,mert ő erőszakos lesz nagyon ha iszik.

Am nem,jókat nevetünk a berúgásokon,hazavisszük egymást,másnap meg csak kacagunk:D

2009. ápr. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!