Írtok nekem idézeteket?
Figyelt kérdés
Ojanra goldolok a mi ijen ööö...buzdító.
Pl.: Látom a szemetekben ugyanazt a félelmet, ami engem is környékez. Eljöhet az az idő, amikor cserben hagyjuk barátainkat, felbontjuk szövetségeinket, de ennek nem ma jön el a napja. Mert ma harcolni fogunk, mindazért, ami számotokra kedves ezen a földön. Küzdjetek meg, Nyugat Hős Népe! Gyűrűk Ura
2011. aug. 26. 18:44
1/10 anonim válasza:
bocsi, hogy OFfolok, de nekem ez a kedvenc idézetem:) imádoom a gyűrűk urát:D:D
2/10 anonim válasza:
ja, és én vagyok az előző. szerintem ilyen kalandfilmekben, háborúsakban, esetleg történelmi filmekben keress. ott biztos találaz még ilyesmit:)
3/10 anonim válasza:
megint az első vagyok:) találtam egy ilyet: Hinni kell! Mindegy, hogy miben, hiszen gyarló emberek vagyunk, az igazságot úgysem látjuk. Higgyünk a jóban, a szépségben, s talán minden jóvá és széppé válik, ha őszinte szívvel hiszünk benne. G. Hajnóczy Rózsa
4/10 anonim válasza:
"Ember küzdj, és bízva bízzál!"
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az idézeteket nembaj h offoltál igazad van a gyu télleg nagyonjóó film mindkettő nagyon tetszik ment a pont :DD
2011. aug. 26. 20:29
7/10 anonim válasza:
a kábított perc csak néma valóság
8/10 A kérdező kommentje:
uu köszi ez jó ;)
2011. szept. 24. 21:25
9/10 Edward Cullen ® válasza:
"Köpönyegét csak a dilettáns forgatja önerejéből; a profik rábízzák a szelekre." - Ancsel Éva
10/10 A kérdező kommentje:
vaooo miket nem írtok ez jóó!!!
2011. szept. 25. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!