Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szép idézeteket írtok?

Szép idézeteket írtok?

Figyelt kérdés

szerelem-szakítás-élet-vicces

főleg ilyen témában

2011. febr. 3. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha felbosszantanak 42 izom rándul össze.Viszont csak 4 izom kell ahhoz,hogy kinyújtsd a kezed és pofán vágd az illetőt...:D
2011. febr. 3. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Aki másokat ural,lehet,hogy hatalmas.De az,aki önmagán uralkodik,sokkal hatalmasabb...
2011. febr. 3. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz,hogy szívárványt láss ,el kell viselned az esőt is (szerelem)...
2011. febr. 3. 14:42
 4/11 A kérdező kommentje:
uuu ezek nagyon jók köszönöm szépen :D
2011. febr. 3. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Szívesen :D
2011. febr. 3. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A rengeteg emberből, akivel eddig találkoztam, te vagy az egyetlen, aki miatt ilyen idióta szívecskéket rajzolok a papírjaimra...
2011. febr. 3. 14:49
 7/11 A kérdező kommentje:
ezisjóóóó:):)
2011. febr. 3. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ha könnyezel, mert eltűnt a Nap eltűnnek a csillagok is."

"Míg föláldoztunk mindent azért, hogy csak nézzük a fényeket, nem láttuk meg azt, hogy az árnyak mennyire színesek."

"Az elmúlás a harmónia egyik alappillére. Ha nem harcolunk ellene, összhangban vagyunk a valósággal." “Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.”

"Csak azok látják meg a világot a maga valóságában, akiknek a szemét tisztára mosták a könnyek..."

"Vannak, akik mindig morognak, mert a rózsáknak töviseik vannak. Én hálás vagyok, hogy a töviseknek vannak rózsabimbói."

“A szemet-szemért vakítja meg az egész világot.”

"A tömeg magányos hely, olyan közösség, amiből hiányzik a szeretet."

Itt van pár kedvenc idézetem...(:

Remélem nem gond, hogy nem passzol mind, ahhoz a témához, amit megadtál..:)

2011. febr. 3. 15:06
 9/11 A kérdező kommentje:

nem és tetszettek ezek is :D:D

köszii:D

2011. febr. 3. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt van pár kedvenc =)

~ A szex sokszor olyan, mint a havazás: nem tudhatod előre, hogy mikor jön, hány centi lesz és hogy meddig tart..

~ Egy tökéletes szerető nem iszik, nem dohányzik, nem csal meg, és nem is létezik..

~ Bárcsak vissza tudnék menni az időben arra a napra, mikor először találkoztunk.. hogy aztán elsétálhassak.

~ Az a fajta lány vagyok, aki nevetésben tör ki egy olyan dolog miatt, ami egy nappal azelőtt történt..

~ Az emberek olyanok, mint a hópelyhek: távolról egyformának tűnnek, de közelebbről nézve mind különlegesek

~ Az a fajta lány vagyok, aki hordaná egy srác pulcsiját, csak azért, hogy érezhesse az illatát

~ Jó pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek

~ A színes képek meg tudják mutatni a ruháink színét, de a fekete-fehér képek azok, amik megmutatják a lelkünk színeit

~ Az emberek, akik nem ismernek, azt hiszik valójában csendes vagyok.. de akik ismernek, azt kívánják: bárcsak néha csendben maradnék

~ Olyan lány vagyok, aki simán végignézi a horrorfilmeket és nem ijed meg - de összerezzen valahányszor a piritós kiugrik a kenyérpiritóból.

~ Sok emberrel találkozunk életünk során, de barátoknak azokat hívjuk, akik segítenek abban, hogy ez az élet nevű utazás felejthetetlen legyen

~ A barátok olyanok, mint a lufik, ha egyszer elengeded őket, lehet hogy nem kapod őket már vissza.. úgyhogy próbálj meg vigyázni rájuk, hogy sose veszítsd el őket

~ A tündérmesék néha igenis valóra válnak.. hisz a boldogság ott van egy ölelésben, egy mosolyban, egy ízben, egy illatban, egy szóban..

~ Lehet, hogy a tüzet a férfiak találták fel, de arra a nők jöttek rá, hogyan kell játszani vele

~ Egy pasi olyan, mint egy keresztrejtvény a New York Times-ban: idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen.

~ Lehet, hogy a tévedéseink határozzák meg a sorsunkat. Ha nem hibáznánk, mi alakítaná az életünket? Ha sose térnénk le az útról, talán sose lennénk szerelmesek, nem lennének gyerekeink, és nem lennénk azok, akik vagyunk.

~ A szerelmet tudni kell viselni, és ez az egyetlen márka, ami sosem megy ki a divatból.

~ Sajnos nem mindig válnak valóra az álmaink, viszont az igaz barátaink mindig mellettünk állnak, hogy kijózanítsanak.

~ Lelki társ. Két kis szavacska, és egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy van valahol valaki, aki őrzi a kulcsot a szívünkhöz és álmaink házához. Csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk...

~ Mi van akkor, ha soha nem jön el a herceg fehér lovon? Akkor Hófehérke örökké ott fog feküdni az üvegkoporsóban? Vagy végül fölébred, kiköpi az almát, elmegy az orvoshoz, meggyógyíttatja magát, aztán szül egy gyereket a helyi spermabank segítségével? Akaratom ellenére mindig az jut eszembe, hogy minden magabiztos, ambiciózus szingli nő bensőjében egy törékeny, finom hercegnőcske bújik meg, akit meg kell menteni.

~ A nő és a férfi külön faj, soha nem fogják teljesen megérteni egymást.

2011. febr. 5. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!