Szép idézeteket írtok?
szerelem-szakítás-élet-vicces
főleg ilyen témában
"Ha könnyezel, mert eltűnt a Nap eltűnnek a csillagok is."
"Míg föláldoztunk mindent azért, hogy csak nézzük a fényeket, nem láttuk meg azt, hogy az árnyak mennyire színesek."
"Az elmúlás a harmónia egyik alappillére. Ha nem harcolunk ellene, összhangban vagyunk a valósággal." “Ne rohanj, és ne emészd magad. Csak látogatóba jöttél ide, ezért állj meg és érezd a virágok illatát.”
"Csak azok látják meg a világot a maga valóságában, akiknek a szemét tisztára mosták a könnyek..."
"Vannak, akik mindig morognak, mert a rózsáknak töviseik vannak. Én hálás vagyok, hogy a töviseknek vannak rózsabimbói."
“A szemet-szemért vakítja meg az egész világot.”
"A tömeg magányos hely, olyan közösség, amiből hiányzik a szeretet."
Itt van pár kedvenc idézetem...(:
Remélem nem gond, hogy nem passzol mind, ahhoz a témához, amit megadtál..:)
nem és tetszettek ezek is :D:D
köszii:D
Itt van pár kedvenc =)
~ A szex sokszor olyan, mint a havazás: nem tudhatod előre, hogy mikor jön, hány centi lesz és hogy meddig tart..
~ Egy tökéletes szerető nem iszik, nem dohányzik, nem csal meg, és nem is létezik..
~ Bárcsak vissza tudnék menni az időben arra a napra, mikor először találkoztunk.. hogy aztán elsétálhassak.
~ Az a fajta lány vagyok, aki nevetésben tör ki egy olyan dolog miatt, ami egy nappal azelőtt történt..
~ Az emberek olyanok, mint a hópelyhek: távolról egyformának tűnnek, de közelebbről nézve mind különlegesek
~ Az a fajta lány vagyok, aki hordaná egy srác pulcsiját, csak azért, hogy érezhesse az illatát
~ Jó pasikat a világ bármelyik sarkán találhatunk. A baj csak az, hogy a Föld kerek
~ A színes képek meg tudják mutatni a ruháink színét, de a fekete-fehér képek azok, amik megmutatják a lelkünk színeit
~ Az emberek, akik nem ismernek, azt hiszik valójában csendes vagyok.. de akik ismernek, azt kívánják: bárcsak néha csendben maradnék
~ Olyan lány vagyok, aki simán végignézi a horrorfilmeket és nem ijed meg - de összerezzen valahányszor a piritós kiugrik a kenyérpiritóból.
~ Sok emberrel találkozunk életünk során, de barátoknak azokat hívjuk, akik segítenek abban, hogy ez az élet nevű utazás felejthetetlen legyen
~ A barátok olyanok, mint a lufik, ha egyszer elengeded őket, lehet hogy nem kapod őket már vissza.. úgyhogy próbálj meg vigyázni rájuk, hogy sose veszítsd el őket
~ A tündérmesék néha igenis valóra válnak.. hisz a boldogság ott van egy ölelésben, egy mosolyban, egy ízben, egy illatban, egy szóban..
~ Lehet, hogy a tüzet a férfiak találták fel, de arra a nők jöttek rá, hogyan kell játszani vele
~ Egy pasi olyan, mint egy keresztrejtvény a New York Times-ban: idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen.
~ Lehet, hogy a tévedéseink határozzák meg a sorsunkat. Ha nem hibáznánk, mi alakítaná az életünket? Ha sose térnénk le az útról, talán sose lennénk szerelmesek, nem lennének gyerekeink, és nem lennénk azok, akik vagyunk.
~ A szerelmet tudni kell viselni, és ez az egyetlen márka, ami sosem megy ki a divatból.
~ Sajnos nem mindig válnak valóra az álmaink, viszont az igaz barátaink mindig mellettünk állnak, hogy kijózanítsanak.
~ Lelki társ. Két kis szavacska, és egy nagy gondolat. Azt jelenti, hinni abban, hogy van valahol valaki, aki őrzi a kulcsot a szívünkhöz és álmaink házához. Csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk...
~ Mi van akkor, ha soha nem jön el a herceg fehér lovon? Akkor Hófehérke örökké ott fog feküdni az üvegkoporsóban? Vagy végül fölébred, kiköpi az almát, elmegy az orvoshoz, meggyógyíttatja magát, aztán szül egy gyereket a helyi spermabank segítségével? Akaratom ellenére mindig az jut eszembe, hogy minden magabiztos, ambiciózus szingli nő bensőjében egy törékeny, finom hercegnőcske bújik meg, akit meg kell menteni.
~ A nő és a férfi külön faj, soha nem fogják teljesen megérteni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!