8 év nagy körkülönbség?
A különböző tapintatlan megjegyzésekkel kíméljetek!
15 éves vagyok és tetszik egy 23 éves fiú. Már annyira rákattantam,hogy vele álmodok őt bámulom nap mint nap az "ARCKÖNYVÖN",mert Nyiregyházi én meg Borsodban lakom. Mért van ez?
Írjak neki?
Nem a csaj korával van a baj, hanem azzal, hogy a srác sokkal dörzsöltebb lehet a +8 év miatt míg a lány valszeg nem túl sok kapcoslaton van túl és emiatt a srác úgy használhatja ki ahogy akarja.
A lánynak ÚGY TŰNIK, hogy a srác rendes. Nincs az az érvelés ami most megmagyarázná neki, hogy lehet hogy mégsem rendes a srác, mivel bele van zúgva.. Némileg süketté, némileg vakká vált az ésszerűséggel szemben :)
De mindannyian ezen mentük keresztül minden alkalommal hogy szerelmesek voltunk, csak legfeljebb a kicsi korkülönbség nem jutott senki eszébe hogy az idősebb lehet kihasználja a korkülönbségből fakadó előnyeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!