Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 8 év nagy körkülönbség?

8 év nagy körkülönbség?

Figyelt kérdés

A különböző tapintatlan megjegyzésekkel kíméljetek!

15 éves vagyok és tetszik egy 23 éves fiú. Már annyira rákattantam,hogy vele álmodok őt bámulom nap mint nap az "ARCKÖNYVÖN",mert Nyiregyházi én meg Borsodban lakom. Mért van ez?

Írjak neki?

2011. aug. 26. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15 évesen még szerintem naív vagy hogy észrevedd ha esetleg csak kihasznál ha látja rajtad hogy odáig vagy érte... Ez az egy baj van egyébként kutyát se érdekel a 8 év.
2011. aug. 26. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Anyu és apu között 10 év korkülönbség van. =)
2011. aug. 26. 12:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan aki kihasznál másokat:) Imádja az állatokat,visszafogott szóval szerintem nem olyan.
2011. aug. 26. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Én a fiú helyében nem mennék bele. Szépen felnevel oszt majd megnősz kb 18 évesre és majd otthagyod. Ő 26 lesz és úgy fogja érezni, hogy ahelyett, hogy egy komolyabb lányt keresett volna, rád pazarolta az idejét. A haverok már csak nevetni fognak rajta és pedofilnak meg baleknak fogják majd csúfolni a hátánál.

Tudom, baromságot beszélek, hisz nem is igaz (szerinted). Te annyira szereted, hogy vele élnéd le az életed...blábláblá...ő a tökéletes pasi, sosem hagynád ott...blábláblá

2011. aug. 26. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:
én köztem és a barátom között 5év van, a szerelem nem ismer számokat.:)
2011. aug. 26. 16:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Egy az pedofil az aki 70 éves és kb 2-5 éveseket molesztál(ezt egy rendőr mondta). Kettő nem láttam még élőben csak tetszik de annyira hogy minden ismerősöm szerint nem néz ki jól de nekem még is tetszik. Ez azt jelenti hogy szerelmes lennék bele vagy mi?
2011. aug. 26. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Csak belezúgtál.

Úgy mondanám hogy erős, intenzív érzelmi kötődésed alakult ki feléje, ami a logikus, "ésszerű" gondokodásodat többé-kevésbé gátolja. A szerelem is ilyen. Csak ahhoz kell némi fizikai közelség is, nem elég pár kép meg smilie :)

2011. aug. 26. 17:37
 8/11 anonim ***** válasza:
A rendőr hülyeséget beszélt akkor, mivel lehetsz 19 évesen is pedofil.
2011. aug. 26. 22:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg te vagy hülye!
2011. aug. 27. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:

"Pedofília:Manapság felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta."

Neked ész kell és nem pasi :))) Ha annyi eszed sincs, hogy utána nézz valaminek, mielőtt lehülyézel, akkor inkább barbie-zál.

UI: Mielőtt lehülyézel a barbie miatt, csak szólok, hogy azt így írják.

2011. aug. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!