Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálod a füveseket? Ha igen...

Utálod a füveseket? Ha igen miért, és ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
szóval engem az érdekel, hogy az emberek hogy állnak ehez a kérdéshez, és hogy ezt mivel magyarázzák!
2009. ápr. 17. 11:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

ezt kihagytam: mégis milyen drogbetegségek vannak? : DDD

a drogos ember nem a drogtól lesz beteg. (most lehet jönni hogy heroinosok-->AIDS)

ha egy drogos LE AKAR SZOKNI akkor bevonul kórházba, de nem a kis helyi kórházba, ahol a "normális" emberekkel foglalkoznak, hanem rehabilitációs intézménybe. és még mielőtt hörögnél, hogy azénadómból, elárulom, hogy a drogosok száma aki ilyen helyre bemegy elég kevés, a nagy részük, az "elterelés" miatt járogat be, mellesleg inkább az agresszív, nőverő,gyerekverő, kötözködő alkoholisták jelentenek veszélyt a társadalomra.

hogy miért?

egy füves soha az életbe nem fog beléd kötni az utcán, nem ordibál, nem verekszik, és nem verné meg a családját sem.(most én itt a masszív alkoholistákról beszéltem)

és mi van? az alkohol teljesen legális, sőt még kis fesztiválocskákat is csinálnak neki, meg stb.

mindegy erről órákig tudnék beszélni, tényleg csak azt mondom, hogy informálódj.

2009. ápr. 18. 13:04
 22/23 anonim ***** válasza:
30%
Egyfolytában azt teszem, de a véleményemet továbbra is fenntartom. A drogosok szót javítanám a következővel: kábítószeres.
2009. ápr. 18. 14:42
 23/23 A kérdező kommentje:
És tényleg vannak akik átlátják a kérdést :D Köszönöm az eddigi válaszokat!
2009. ápr. 19. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!