Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálod a füveseket? Ha igen...

Utálod a füveseket? Ha igen miért, és ha nem, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
szóval engem az érdekel, hogy az emberek hogy állnak ehez a kérdéshez, és hogy ezt mivel magyarázzák!
2009. ápr. 17. 11:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
78%
Közvetlen kapcsolatom még nem volt ilyen emberrel.Csak annyit gondolok,hogy mindenkinek egy élete van,és abbol a lehető legjobbat kellene kihozni.Ez sokszor nem sikerül,mert rengeteg gond baj éri az embert.De azt gondolom,hogy ez nem indok arra,hogy füvezzen.Nekem is tönkre ment az életem,a talaj kicsuszott a lábam alól,az életem a béka segge alatt,mégsem gondoltam se öngyilkosságra,se fűre,mert az öngyilkosság elvenné az életem,amivel a gyerekeimnek,meg mindenki másnak okoznék bánatot,meg gondot.A fű meg nagyon rövid ideig adna "boldogságot"ráadásul rámenne a világ pénze....
2009. ápr. 17. 11:46
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Annyival kiegészíteném a válaszomat,hogy a konkrét kérdésre is válaszoljak,nem itélem el őket,de nem adok feloldozást sem.Amikor összecsapnak az ember feje fölött a hullámok(mint nekem)nagy a kísértés,és aki egy kicsit is gyengébb,az nem tud ellen állni.
2009. ápr. 17. 12:09
 3/23 A kérdező kommentje:
egyik haverom 5 éve szív, boldog párkapcsolatban él, melóhelyen is helyt tud állni, és még mindig elég boldognak tűnik egy joint után!
2009. ápr. 17. 12:11
 4/23 anonim ***** válasza:
71%

semmi problémám nincs ezzel, kb évente kétszer én is szoktam. de azzal egyáltalán nem vagyok kibékülve amikor jön velem szembe valaki és süt róla hogy be van tépve.

semmi bajom az alkalmankénti füvezéssel, igazából azzal sincs különösebben bajom ha látszik valakin hogy füves, csak nem szeretek vele beszélgetni:)

2009. ápr. 17. 12:15
 5/23 anonim ***** válasza:
20%
Az 1 vok.Ha boldog,és látszólag rendbe az élete minek a drog?
2009. ápr. 17. 12:17
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Az alkamanként füvezőkkel semmi bajom, a rendszeres használókat meg egyszerűen már csak sajnálom, mert nem képesek felülemelkedni olyan problémákon, amiken másoknak fű segítsége nélkül is sikerült (oké, esetleg pszichológussal, de semmiképp sem drogokkal...); ha pedig csak miért ne alapon szív, akkor örüljön a fejének, egyszer úgyis vagy észhez tér vagy belehal egy durvább drogba...
2009. ápr. 17. 12:20
 7/23 A kérdező kommentje:
Az elsőnek és általában: azért, mert szeret beszívni, és utálja a piát, mert állítólag a pia károsabb mint a fű, és szerinte a kender illegalitásának az egyetlen oka a gyógyszermaffia, mert mint ismeretes a keleti népek kb. 70 féle betegségre használják a cannabist (testi és lelki problémákra egyaránt)Nem hittem neki, de utánanéztem a neten és asszem igaza lehet!
2009. ápr. 17. 12:28
 8/23 A kérdező kommentje:
Durvább drogba??? Csak füvezik, még csak nem is kv-zik
2009. ápr. 17. 12:29
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Ha valaki alkalmanként füvezik, szerintem azzal semmi gond sincs. A keményebb drogokat és az alkoholizmust sokkal nagyobb problémának tartom.
2009. ápr. 17. 12:29
 10/23 anonim ***** válasza:
73%
Ha valaki alkalmanként füvezik azzal semmi gond nincs. Igazából nem értem mire jó, de tegye. Nem ítélkezem, és nem is alkotok véleményt olyan dolgokról, amiről nincs tapasztalatom.
2009. ápr. 17. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!