Utálod a füveseket? Ha igen miért, és ha nem, akkor
miért nem?
11/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem utálom őket, mert nem ártottak még nekem
12/23 anonim válasza:
Nekem sok ismerősöm füvezik, van, olyan (bár vele igyekszem nem találkozni), aki szinte minden nap, és már se a szex nem megy neki, se semmi... nagyon okos volt, zseniális verseket írt, gitáron játszott, sokat olvasott, bár a suli nem ment neki, mert nem érdekelte... most ott tart, hogy 20 éves, és előről kell kezdenie a gimnáziumot, de még most se jár be... mindenkivel kiabál, és mindenkire csúnyákat mond előtte vagy a háta mögött... pedig olyan aranyos, rendes gyerek volt. Az anyukája egyébként tanárnő, és elég liberálisan nevelte, tőle kért mindig pénzt drogra, az anyukája pedig adott rá neki... hát ennyit a nyitott, szabadelvű nevelésről... ez a srác már soha nem lesz ép tagja a társadalomnak... de azokat nem ítélem el, akik félévente egyszer barátokkal füveznek, ennyit én is szoktam, semmi ártalmas nincs benne, sokáig gyógyszernek használták a cannabist Amerikában is...
2009. ápr. 17. 14:13
Én nem utálom őket, mert az ismerőseim között is van néhány ember, aki csinálja, és egytől egyig mind jószándékú és értelmiségi.
2009. ápr. 17. 14:58
Egyáltalán NEM! :D ÉN ismerek rengeteg füvest, de még egyet sem láttam hányásában feküdni vagy másokat megverni azért mert túlszívta magát! Nem lehet bele halni, nem csinálsz tőle ökörségeket, nem fáj másnap a fejed, amíg a hatása alatt vagy nem leszel agresszív! De ezt nem tudom elmondani a részegekről! JÓ mármint nem mindenki ilyen ha részeg, de jellemző! Az elmúlt évtizedekben teletömték az emberek fejét idétlen sztereotípiákkal a füvesekről, azért hogy ezzel is elősegítsék a gyógyszermaffiát, mert tudniillik, hogy míg nem találták fel az aszpirint a fejfájásra és migrénekre használták! Igaza van a kérdezőnek abban, hogy Indiában rengeteg nyavalyára a mai napig ezt használják! A fű szerintem egy totál normális dolog egy ember életében! Remélem értékes gondolatokkal láttam el a kérdezőt! Egy biztos, én maradok a fűnél, és nem tervezem hogy áttérek más keményebb szarságra! Ha valakit bővebben érdekel a téma, vagy nem hisz nekem annak itt van ez :
[link] NE CSAK NÉZZ LÁSS IS!
2009. ápr. 17. 16:27
15/23 A kérdező kommentje:
igen ez az :D utolsó válaszoló jól nyomod :D
Én ki nem állhatom a drogosokat. Hogy miért? Mert károsak az egész társadalomra. Csak gondoljunk bele mennyi kárt okozna ha a lakosság nagy százaléka drogozna. A drogtól legyengülne a szervezetük és betegek lennének. Ha betegek akkor elmennek orvoshoz/kórházba és ezzel elvennék az időt azoktól akik nem önhibájukból vannak ott. Az orvost az államnak kell kifizetnie és a drogos kezelését is. Ezek a lelkinyomorultak ne az adófizetők pénzéből szórakozanak. Drogoshoz nem hívnák mentőt az biztos.(Most a keményebb drogok hatására gondolok) Sőt aki drog miatt kerül kórházba, kifizettetném vele a kezelést!
Elnézést a helyesírási hibákért.
Na liberálisok, lehet pontozni!
2009. ápr. 17. 17:39
mocskos drogos mind levágni a kezüket !!!
2009. ápr. 17. 19:04
amúgy k*rvahülye aki ilyeneket oszt hogy nem lehetnek tagjai a társadalomnak, mit gondoltok ki az aki nem drogozik? (senki) ha iszol alkoholt, cigizel, kávézol, gyógyszert szedsz, már drogos vagy. szerintetek a médiában dolgozók hány %-a szívja rendszeresen a kokain? és lám a sebestyén balázs minden ott vigyorog a széfban, na vajon miért? csók nagyanyád
2009. ápr. 17. 19:08
Előző, olvasd el mégegyszer a kommentemet. Nekem nem a példaképeim a médiaszereplők. Nem iszok, dohányzok. Csók nagyapád.
2009. ápr. 17. 20:14
"Mert károsak az egész társadalomra. Csak gondoljunk bele mennyi kárt okozna ha a lakosság nagy százaléka drogozna."
a lakosság nagy százaléka drogozik ;) csak hogy tudd. nem is tudod milyen sok ember szívott már füvet életében, kijelenthetem, hogy a 15-20 évesek közül minden 2.nak valamilyen köze volt ehhez. most ebben az országban, ezt persze nem fogják elárulni semmilyen "felmérésben". olvass utána egy néhány dolognak a fűvel kapcsolatban, és állj ellen annak, hogy mikor meghallod/látod a drog szót, hatalmas, elutasító "A DROG ROSSZ" mechanizmus lép fel benned.
ez az elgyengüléses szöveg is orbitális baromság.
hidd el, ez egy jelenlévő dolog nálunk is, és az egész világban. az emberek drogoznak, az ember addiktív lény.
próbáld meg levenni a szemellenződet ;)
2009. ápr. 18. 12:58
Kapcsolódó kérdések: