Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha lehetne/lenne szupererőtök,...

Ha lehetne/lenne szupererőtök, mi lenne az és miért?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 09:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
Ha lehetne, akkor gondolatolvasás, hogy végre csajt találjak, de úgy egyébként is minden szempontból nagy előnyre tehetnék szert, ha beleláthatnák más fejébe, és tudnám, hogy az emberek miért szomorúak, akk felvidítanám, eltűnnének a hazugságok és a kétszínű emberek, és biztosan tudnám ki az aki nem csak átverni akar! és tényleg végre felfedezhetném a világegyetem egyik nagy relytélyét a női gondolkodást XD
2009. ápr. 14. 17:00
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Én azt választanám, hogy bele tudjak bújni más emberek bőrébe... Chuck Norris lenne az első kiszemelt:D aztán sorba a tanáraim, aztán az érettségim javító tanárok (akkor már csak a szóbeli kell:D)
2009. ápr. 14. 18:01
 13/21 anonim ***** válasza:
73%
időutazás, alakváltás, gyógyítás.stb.. igazából én minden ilyesmi képességet kipróbálnék szívesen :)
2009. ápr. 15. 00:02
 14/21 anonim ***** válasza:
58%
A gyógyítók belegondoltak, hogy nincs szükség arra, hogy mindenki egészséges legyen? Igen nagy felelőtlenség lenne az, hogyha minden halálos beteg felgyógyulna. Ugyanis így is kicsit túllaktuk már ezt a bolygót. Lehet, hogy az embereket megmentenétek a gyógyítás képességével, de az emberiséget nagy veszélybe sodornátok.
2009. ápr. 16. 13:25
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Igaza van az előttem szólónak!

[link]

2009. ápr. 16. 16:05
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Megtanulnék ideiglenesen kettéosztódni, hogy befejezzem minden rajzomat időre és alhassak egy kicsit. :(
2009. ápr. 17. 01:59
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
gyógyítani szeretnék mindenféle betegséget(a lelkit is)
2009. ápr. 20. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Békítő lennék.De jó is lenne,ha egy irányba húznánk a szekeret!!!
2009. ápr. 21. 21:34
 19/21 anonim válasza:

Hát ha választanom kéne szupererőket, akkor a következők lennének:

-gondolatolvasás/manipulálás(esetleg telepátia)

-óriási agykapacitás(jó lenne mindent első hallásra/látásra megtanulni)

-sebezhetetlneség(nem csak mechanikus, hanem minden létező hatással szemben (pl:betegség, fulladás, tűz, stb) szemben is)

2009. okt. 10. 12:59
 20/21 anonim ***** válasza:
gondolatolvasás . miért? csak
2010. júl. 6. 20:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!