Ha lehetne/lenne szupererőtök, mi lenne az és miért?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 09:00
2/21 anonim válasza:
Láthatatlanná válnék.vagy megállítanám az időt úgy hogy én tudjak akármit csinálni a barátaimmal...
3/21 anonim válasza:
Gyógyító lennék,nagyon nehezen viselem a betegek (főleg a gyerekek) látványát.
4/21 anonim válasza:
láthatatlan lennék egy időre, és előreforgatnám az időt, hogy 20 év múlva kivel hol, és hogyan élek.
15/l
5/21 anonim válasza:
Én is gyógyító lennék..főleg a gyógyíthatatlan betegségeket gyógyítanám..esetleg megállítani az időt, hogy lopjak egy kis pénzt a miniszterektől :P Vagy visszaforgatni, hogy lássam mik az 5-ös lottó számai :D A szerzett pénzből meg állatmenhelyeket, kórházakat nyitnék x)
6/21 anonim válasza:
Én mindenképpen az időt uralnám. Tudnám előre-és hátraforgatni, vagy megállítani. A másik a gyógyítás lenne, de bármit meg tudnék gyógyítani, még azt is, amire a tudomány még nem készült fel.
7/21 anonim válasza:
mások gondolatában olvasni/irányítani azt.
8/21 anonim válasza:
Én hatalmas erővel és gyorsasággal rendelkező "balesetmegelőző" lennék. Nem engedném,hogy vétlen emberek mások hülyesége,felelőtlensége miatt meghaljanak.
9/21 anonim válasza:
Én is örülnék, ha mások gondolatában olvashatnék. De a legjobb az lenne, ha tudnék így beszélni is velük, ha akarok.
10/21 anonim válasza:
Én szeretnék repülni tudni, és belelátni az emberek fejébe olyan szinten, hogy jó vagy rossz szándék vezérli-e őket, és ha az utóbbi, akkor észrevétlenül tennék valami érdekes csodát, amitől pálforduláson mennek át. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!