Miért vagyok ilyen béna?
Figyelt kérdés
Nagyon béna vagyok, nem tudom mit tegyek ellene.
Mindent elejtek, összetörök, elfelejtek, elrontok, elveszítek saját akaratomon kívül, valamiért mindig elrontom, hiába figyelek oda rá, nem sikerül. Egy nagy rakás szerencsétlenség vagyok, a fejem is degenerált, úgy nézek ki mint egy 7 éves, hiába vagyok majdnem 10 évvel idősebb annál, egy nagy barom, akit ezek miatt mindenki utál. Mindig kitűnő tanuló voltam, ezekért nagyon sokáig küzdöttem, és a végén mindig rájövök, hogy kb. annyit ér, mint ha mindenből 2-3-as lettem volna.
Az egész életem egy nagy bénaság, ha nem élnék, akkor sem vesztett volna a világ sokat.
Mit tegyek, hogy végre normálisan tudjak élni, és ne gyűlöljenek a balfa**ságaim miatt?
2011. aug. 9. 19:51
1/2 anonim válasza:
Ez hülyeség,biztos nem vagy béna!!!Ez azért van,mert benned van,hogy ÚGYIS ELRONTOM.Ne így állj neki.Különben biztos,nem mindenki gyűlöl.Fel a fejjel,lesz még jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!