Bogee123 kérdése:
Szerintetek ez nem undorító? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 13 éves de már nagyon elegem vn belőle, undorító ahogy kinéz, amiket csinál...az első számú probléma, hogy tiszta korpa, meg zsír a haja és mossa, de a haját, nem a fejbőrét és már tincsenként olyan, minth mindig vizes lenne a haja állandóan és baromira undorító, hogy akkora nagy korpa és zsír darabok vannak benne, hogy már szégyent hoz rám. A második az az, hogy már két éve (negyedik osztály óta) borotválkozik, és már rendesen zöldes a bőre a sok borotválkozástól, és drótosan nő a ronda fekete szőr...a harmadik az, hogy megjött neki 12 évesen és mindig vele mentem betétet cserélni, mivel kiközösítenek az soztálytársaim, nemtudom, lehet hogy miatta. Szóval vele mentem a wcre és ott egyszer láttam, hogy tiszta barna és véres a bugyija, meg büdös és..úristen nehéz ezeket leírni, mindjárt hányok...ja, és állandóan izzad, fújja a sprével meg a parfümmel, de akkor is büdös néha és már nagyon ciki. Ja, és szögletes az arca és viszonylag rövidre vágatta a haját, ez ki fogja emelni és én szóltam neki, erre azt válaszolta: majd meglátjuk! Hát ez a gyerek már bocsánat...Mit csináljak vele? Vannak még barátnőim, de nem vagyok biztos abban, hogy jó lesz e, hogyha aztmondom hogy ágyő én nemakarok veled haverkodni...Köszönöm előre is!!! :)2011. aug. 9. 11:01
2/10 anonim válasza:
Szerintem ne barátkozz ilyen igénytelen lánnyal mert azt hiszik te is olyan vagy..próbálj mással is jóban lenni és olyanokkal legyél aki mellett jól érzed magad.Egyértelműen nem normális de ha magától nem veszi észre akkor már gáz.Próbáld meg mondani neki h többet törődjön magával.
3/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszii! Remélem felfogja, mert szerintem is változnia kéne már...megy a zöld kéz Második :)
2011. aug. 9. 11:12
4/10 anonim válasza:
Már nem azért de nem kell azért nem barátkozni vele mert elhanyagolja magát! De ha téged zavar akkor beszéld meg vele! És neked is zsíross lesz a hajad! Meg korpás s lehet habár azt nem garantálom de veled is megfog történni ez amikor már elkezdesz serdülni! És neked ez hogy esne ha mások ezt gondolnák rólad? Amúgy is nem kell mindenkivel jóba lenni meg mindenkinek a legjobb barátodnak lenni! Meg ha olyan jóba vagytok akkor beszéld meg vele hogy téged zavar! És engem is sokszor kiközösítettek habár nem iylen problémák miatt de ezvan!
5/10 anonim válasza:
próbálj meg neki tanácsokat adni, hogy hogyan lehetne szép, mi állna jól neki, reméljük megfogadja
6/10 A kérdező kommentje:
rengetegszer próbáltam neki segíteni, de nem fogadja meg a tanácsomat sehogysem...
2011. aug. 9. 16:26
7/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy akar-e magának barátokat, vagy csak egyáltalán embereket maga köré...
8/10 A kérdező kommentje:
Nos már nem barátkozom vele...nagyon őrült lett...beszéljem meg vele? Le se sz@rta amit mondtam neki!:@ Nemérdekelte, csak a saját dolgai és csicskáztat és nekem ebből elegem lett..és én már serdülök, tudom nekem is zsírosodik de én ápolom és nekem nem látszik meg annyira..plusz baromságokat beszél! Ha mással vagyok zavarja. És az osztálytársaim mióta nem vagyok vele szeretnek.
2011. okt. 31. 10:34
9/10 anonim válasza:
figyu ha csicskáztat ne figyelj oda és kész.
én 12/L vagyok és engem is kiközösítenek.
egyszerűen nem foglalkozom velük 1-1 visszaszólás és ennyivel el van intézve.
én nekem is vannak más barátaim és olyanok is vannak köztük akik ilyesfélék...
... bár ők nagyágyából halgatnak rám
10/10 A kérdező kommentje:
aha értem:) okés, nem figyelek már rá...de folyton könyörög, hogy legyekmár megint a barátnője. O.o
2011. nov. 6. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!