Hogy bosszuljam meg az orokos gonoszkodását a kis r*bancnak?
Már 4 éve,azaz 12 eves korunktol rontja a levegot.Az életcélja a feltunes,mas kapcsolatat megrontani,baratokat ossszevesztetni,mindenki képébe nyalizik,aztan kest dof a hataba az embereknek. Teljesen ignoráltam,de most,hogy az én szerelmemnél is beprobálkozott végleg betelt a pohar.Es bunhodni fog,azt akarom hogy erezze a sajat testen at a fajdalmat amit mindenkinek csinalt!!Vegig ment rajta a fél kerulet,bar meg csak most toltotte be a 15-ot,megis azt hiszi magarol,hogy o szarta a spanyol viaszt!
Van pár olyan ismerosom,akikkel inkabb nem allok szoba ha lehet,de ok barmire kepesek.Azt nem tudom mit csinaljanak azzal a doggel. Adnátok pár tippet? Gondolkoztam,ejjel a folyoba dobáson,de ez azert tul durva,belehalhat. Valami utos kene,amire emlekzni fog egy eletre
"sőt, még az ip-det is simán kideríthetik szerintem"
Azzal aztán mit kezdenek? A rendőrségnek lenne maximum joga kikeresni a felhasználót, de még ha be is menne maximum kiröhögnék. Írd be a születési évét, a nevét becézve, a kutyájának a nevét vagy hasonlók. Az emberek 50%-a ilyeneket használ.
Másik dolog, hogy a gyenge pont mindig ott van, figyelj, gondolkozz következtess. Ha nagyon támadó, akkor valószínűleg fél valakitől, míg ha visszahúzódó de arrogáns, megvető akkor szenved a családja miatt. A támadások mindig segélykiáltások.
Szia!
Bocsi, nem tudok segíteni, de eszembe jutott erről egy szám. Esetleg mutasd meg neki, hátha magára ismer. Ha nem akkor magyarázd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!