Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Túlléptem, most hogyan tovább? :O

Túlléptem, most hogyan tovább? :O

Figyelt kérdés

Facebookon most lett meg a kerek 5000 ismerős és nem enged tovább. Ilyenkor mit lehet tenni? Hogy lehet átváltani Oldal-módba? Vagy most mivan.. :( ?

Köszi, aki tudja és megírja :) !

2011. aug. 6. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Átváltani nem lehet "Oldal módba", de úgy lehet, hogy csinálsz egy oldalt, és kiírod üzenőfaladra, hogy lájkoljanak be téged, mert így nem tudsz tovább lépni.
2011. aug. 6. 17:22
 2/3 dirtboy ***** válasza:
szerintem töröld ki azt a felesleges kb.4700-at és csak olyat tarts meg akit tényleg ismersz és valószínű hogy az életed során beszélni is fogsz vele facebookon.
2011. aug. 6. 17:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Na mindegy... igazából ez nem egy személyes profil, egészen másról van szó, azért jön jól a sok ismerős, de ha nem lehet, hát úgyhagyom ahogy van. :(
2011. aug. 6. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!