Kik azok a pózerek?
Akik úgy tesznek, mintha szeretnék az adott dolgot. Például rocker körökben az a pózer, aki felveszi az együtteses pólót, de amikor megkérdezik tőle, hogy mi a kedvenc száma/albuma, akkor meg sem tud nyikkanni. Vagy megkérdeznek tőle pl. olyat, hogy a Black Sabbath kivel volt jobb: Ozzyval vagy Dioval, akkor visszakérdez, hogy azok meg kicsodák. De ennek ellenére ő bizonygatja, hogy ő rokker. És ha esetleg te meg mered mondani neki a véleményed, akkor neki áll feljebb, és rögtön Justin Bieber fannak leszel bélyegezve. (Tisztelet a kivételnek, természetesen.) Náluk a rockerség csak egy korszak. Egy-két év múlva kinövik.
Vagy (ez most a jobbik eset), ismer az adott zenekartól dalokat, de csak az ismertebb számaikat. Például: Nirvana - Smells Like Teen Spirit, Metallica - Nothing Else Matters. Kész. Ezzel be is zárult nála a tudástár.
Ez általában szintén pózerré tesz egy embert.
Illetve a "Kurt Cobain olyan cuki!!!!!444" és a hasonló kijelentések miatt szintén sokan pózerként bélyegeznek meg emberkéket.
Deszkás körökben (én mondjuk nem vagyok az, úgyhogy nem ismerem a szubkultúrájukat, de olvastam már velük kapcsolatban) az a pózer, aki felveszi a Thrasher pulcsit, de közben nem deszkázik. Csak azért van rajta, mert hogy az hű de menő. Egyébként elég sok emberen láttam már Thrasher pulcsit és nem nézném ki belőlük, hogy deszkások... :)
Szóval így saccperkábé ez a pózer definíciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!