Kik azok a pózerek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
akik egyfajta stílust utánoznak pl:emo .Nem tudják honnan jött ez a stílus,hogy mit takar,viszont tetszik nekik az öltözködésük ,ezért utánozzák.Röviden nemtudják honnan indult mi váltotta ki a létrejöttét,és nem követik az ebből kiinduló életvitelt sem,csak viselik a stílus külön-féle védjegyét.
2009. ápr. 23. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a pózol szóból jön gondolom, a szolis, slusszkulcslóbáló, vagy csak szimplán magamutogató emberek. legjobb példa a rioban feszítő vasalthajú partyarcok. De a celebek is pózerek, a külsejükkel adják el magukat, pózolnak a kamerának gátlástalanul.
2009. ápr. 23. 15:11
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Az az ember a pózer, aki emo, de nem te vagy. Magyarán, ha én emo vagyok, akkor az összes többi fajtatársam pedig pózer. Fene érti őket.
2009. ápr. 23. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Jaj istenem, már itt is... Szerintem nincsenek pózerek, csak egyes, magukat trú rockernek, goth-nak vagy más irányzat képviselőjének tartó emberek (unalmukban?) rásütik egyesekre ezt a jelzőt, általában fiatalokra.

Ennek oka az, hogy a kipécézett emberek mondjuk x alap metal zenekar munkásságát nem ismerik, csak az újabbakat hallgatják, vagy az idősebbek szerint pl. túl sokat foglalkoznak a külsejükkel, stb.

Szerintem nem baj, hogy ha egy adott stílust mindenki másképp él meg, illetve a fiataloknak mást jelent, mint az idősebbeknek.

Szerintem baromság egy eleve lázadó körben kitalálni, hogy mi a lázadás helyes formája, és mi nem. Ez ugyanúgy szabályok előírása!

Azok a rockerek, akik másokat lepózereznek, pont ugyanazt csinálják, mint a mainstream társadalom a rockerekkel!

/egy 28 éves goth csaj/

2009. ápr. 23. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Ja igen, ez még tipikus.

"Mindenki divatarc, mindenki pózer, csak én vagyok a trú gót, a trú black metalos, stb. csak én érzem át egyedül az egésznek a lényegét, a többi csak felszínes, én felettük állok"

Azaz egyesek szerint mindenki pózer, csak ő nem. :D:D:D

(előző)

2009. ápr. 23. 15:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Per definitionem az, aki bármiből is csak a külsőségeket veszi magára, az esetleges mögöttes ideológia, vagy eszmények nélkül.
2009. ápr. 23. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:
5%
Mondok egy példát: Vannak a DC, etnies, Vans, és, emerica stb. cuccok. Ezek a deszkás cuccok, deszkások hordják őket. Ha sok ilyen cuccod van, de te nem vagy deszkás, akkor pózer vagy.
2009. ápr. 23. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy vagány szó arra, hogy majmolás.
2009. ápr. 23. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó:

Amit te írtál, az nagyobb mint baromság. Attól még h a deszkások többségéről sütnek az ilyen cuccok, nem lehet másoknak is felvenni? Szerintem nem jelölte ki senki, hogy itt van a DC, aki felveszi az mindenképpen deszkás, más meg nem viselheti, mert akkor már pózer.

Nekem is van Vans cipőm, se emoutánzat, deszkás meg főleg nem vagyok, mivel életemben nem álltam rá egyre sem.

Szal ez sántítós..

2009. ápr. 23. 16:39
 10/11 anonim ***** válasza:

16:03 vagyok. Ne haragudjatok, hogy rossz választ adtam. Helyesbítem: 'deszkás stílust képviselő, de nem deszkázó emberek'=pózer.

Asszem ez az. Bocs mégegyszer!

2009. ápr. 23. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!