Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megvetted/ meg fogod venni...

Megvetted/ meg fogod venni Lakatos Levente LoveClub-ját?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
a legtöbb ember sztem azt se tudja miaz,én se tudom
2011. júl. 27. 22:12
 2/7 anonim ***** válasza:
most olvasom a Barbibébit, ha kiolvastam tuti megveszem a Loveclubot is.:D
2011. júl. 29. 16:02
 3/7 A kérdező kommentje:
második: nem fogod megbánni, ha megveszed :)
2011. aug. 3. 22:22
 4/7 anonim válasza:
42%

Én megvettem, de már megbántam. Bár ha úgy vesszük sokat tanultam belőle. Például, hogy a mai fiatalok elég igénytelenek, ha irodalomról van szó. Az "író" srác komolytalan, az interjúkban szánalmasan beszél. A könyv egy 10-ed rangú olvasmány, ami nyelvtanilag és tartalmilag is hagy kívánni valót maga után. A történet lapos és valós tanulság helyett a földhözragadtság egyszerű következetességét választja. Ajánlottam a Filozófia a budoárban című művet a szerzőnek, ezt tanulmányozva lehet, hogy reálisabban látná a leírt helyzeteket. Vagy ha kipróbálta volna a leírtakat...

Nem normális, hogy a kiadó a szerző "szépfiús" külsejére épít. Ennek fényében az sem lehet véletlen, hogy a rajongó közönsége a 10-18 éves korosztály, és nem az értelmiségnek készülők...

2011. aug. 4. 21:09
 5/7 A kérdező kommentje:

előző:

Elég lett volna, ha annyit írsz, hogy megvetted.

Véleményt nem kérdeztem a könyvről...

2011. aug. 5. 22:46
 6/7 anonim válasza:

kettővel ezelőtt szóló: egyetértek :'D

szerintem ne vedd meg, nem érdemes.

2011. dec. 26. 17:40
 7/7 anonim válasza:

Hihi, most tévedtem ide :D

Nekem az a bajom a könyvvel, hogy a fiatalok világról alkotott képe borzalmasan eltorzul, ezen "remekművek" olvasása közben.

Őszintén, nem olvastam a könyveket,csak egy kis részletet valamelyikből, de akinek ez jó regény, annak borzalmas ízlése van.

Bár lehet, hogy az én ízlésem is borzalmas, de számos olyan fiatal publicista van, aki a magyar kultúrát népszerűsítő írásokat közöl, de senkit nem érdekel, mert a Lakatos Levente féle borzalmak ismertebbek, népszerűbbek.Nem azt mondom, hogy történelmi írásokat kell olvasnia mindenkinek, de ezek a művek nálam már, messze túlmennek az igényesség határán. Én szeretem az olyan könyveket, amelyek valamelyest szélesítik a látásperspektívámat is, ha pedig nem akkor nagyon jó a sztori, és nem a vérről, depresszióról, és töménytelen szexről olvasok.

De persze ez a hirtelen reflektorfénybe került Lakatos Levente már elég kapcsolattal rendelkezett, meg ismeretséggel arról, hogy mivel lehet ma jól keresni.

Sajnos ma ő, és hozzá hasonló könyveket kiadott írók a jól keresettek, mert erre van igény.

Bocsánat előre is minden rajongótól, a nyers őszinteségemért.

2015. szept. 9. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!