Megvetted/ meg fogod venni Lakatos Levente LoveClub-ját?
Én megvettem, de már megbántam. Bár ha úgy vesszük sokat tanultam belőle. Például, hogy a mai fiatalok elég igénytelenek, ha irodalomról van szó. Az "író" srác komolytalan, az interjúkban szánalmasan beszél. A könyv egy 10-ed rangú olvasmány, ami nyelvtanilag és tartalmilag is hagy kívánni valót maga után. A történet lapos és valós tanulság helyett a földhözragadtság egyszerű következetességét választja. Ajánlottam a Filozófia a budoárban című művet a szerzőnek, ezt tanulmányozva lehet, hogy reálisabban látná a leírt helyzeteket. Vagy ha kipróbálta volna a leírtakat...
Nem normális, hogy a kiadó a szerző "szépfiús" külsejére épít. Ennek fényében az sem lehet véletlen, hogy a rajongó közönsége a 10-18 éves korosztály, és nem az értelmiségnek készülők...
előző:
Elég lett volna, ha annyit írsz, hogy megvetted.
Véleményt nem kérdeztem a könyvről...
kettővel ezelőtt szóló: egyetértek :'D
szerintem ne vedd meg, nem érdemes.
Hihi, most tévedtem ide :D
Nekem az a bajom a könyvvel, hogy a fiatalok világról alkotott képe borzalmasan eltorzul, ezen "remekművek" olvasása közben.
Őszintén, nem olvastam a könyveket,csak egy kis részletet valamelyikből, de akinek ez jó regény, annak borzalmas ízlése van.
Bár lehet, hogy az én ízlésem is borzalmas, de számos olyan fiatal publicista van, aki a magyar kultúrát népszerűsítő írásokat közöl, de senkit nem érdekel, mert a Lakatos Levente féle borzalmak ismertebbek, népszerűbbek.Nem azt mondom, hogy történelmi írásokat kell olvasnia mindenkinek, de ezek a művek nálam már, messze túlmennek az igényesség határán. Én szeretem az olyan könyveket, amelyek valamelyest szélesítik a látásperspektívámat is, ha pedig nem akkor nagyon jó a sztori, és nem a vérről, depresszióról, és töménytelen szexről olvasok.
De persze ez a hirtelen reflektorfénybe került Lakatos Levente már elég kapcsolattal rendelkezett, meg ismeretséggel arról, hogy mivel lehet ma jól keresni.
Sajnos ma ő, és hozzá hasonló könyveket kiadott írók a jól keresettek, mert erre van igény.
Bocsánat előre is minden rajongótól, a nyers őszinteségemért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!