Hány eredeti játékod van? Szoktál még velük játszani? Nem bántad meg, hogy megvetted?
Azért nem minden szempontból jó, ha csak azt veszed meg, amit ismersz. Hol marad akkor a felfedezés öröme? És honnan ismernél meg olyan jó játékokat, amik nem felkapottak? Megvan az előnye is a zsákbamacska vásárlásnak, nem csak hátrányai vannak.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak: olyan 20-30 körüli a játékok száma, igen, szoktam, és a többségét nem bántam meg (kétszer sikerült rossz játékot megvenni, ebből az egyik az "olyan rossz hogy már jó" kategória, a másik egyszerűen csak sz@r, utóbbit meg is bántam hogy megvettem).
Kb 1 hete nem tetted már fel ezt a kérdést?
Amúgy PS3-ra csak eredetim van, PC-re meg keményen 2 eredeti hosszú évek alatt.
2 játékot bántam meg, Assassins Creed 1 és GTA IV.
Utóbbin lehet sokan meglepődnek, de az élsimítás hiánya nagyon zavart, és nem tudtam élvezni tőle a játékot, meg utáltam benne a szar fizikát.
De mindent sikerült eladnom, 0 vagy csak kis veszteséggel.
kb 60 eredeti játékom van és kb 3mat bánatam meg
CS: Condition Zero, CS:CZ Deleted Scenes, Riochet.
Általában utána járok mielőtt akármien játékot is veszek, talán még le is szedem a tört verziót, és ha jó a játék akkor a dev-ek megkaphatják a pénzem. Crysis 1-2vel is így voltam. Játszottam a tört Crysis 1el és imádtam ezért meg is vettem 4k-ért, míg a Crysis 2 őt egy szánalmas pénzvadászatnak éltem meg és közel se volt olyan jó mint az első, ezért nem is vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!