Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hány eredeti játékod van?...

Hány eredeti játékod van? Szoktál még velük játszani? Nem bántad meg, hogy megvetted?

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 21:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha van eszed csak azt veszed meg amit ismersz és szeretsz . No namet nem veszel.
2011. aug. 14. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Van egy pár eredeti játékom és nem bántam meg. Még ma is előveszem őket néha. De az előttem írónak igaza van, amit nem ismersz, ne vedd meg.
2011. aug. 14. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Azért nem minden szempontból jó, ha csak azt veszed meg, amit ismersz. Hol marad akkor a felfedezés öröme? És honnan ismernél meg olyan jó játékokat, amik nem felkapottak? Megvan az előnye is a zsákbamacska vásárlásnak, nem csak hátrányai vannak.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: olyan 20-30 körüli a játékok száma, igen, szoktam, és a többségét nem bántam meg (kétszer sikerült rossz játékot megvenni, ebből az egyik az "olyan rossz hogy már jó" kategória, a másik egyszerűen csak sz@r, utóbbit meg is bántam hogy megvettem).

2011. aug. 14. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
Kb 70-80. Amelyeket megbantam mind eladtam fel aron. A Baldur's Gate sorozatot meg haromszor vettem meg (az elso sorozat meg 6 cd-n volt, a masodik meg reszben eltunt), es meg mindig nem banom. Minden jatekot csak az Gametrailers, IGN, Dtroid, es Gamespot review-k utan veszem csak meg es tobbnyire par honappal a megjelenes utan amikor mar felaron meg lehet oket talalni.
2011. aug. 15. 00:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Kb van 40 eredeti játékom. A legkedvencebb eredeti példányom a Medal of Honor - Allied Assault WarChest, amit a legjobban szeretek:-) Egyébként általában mindegyikkel szoktam játszani, csak amikor éppen megjött hozzá a kedvem.
2011. aug. 15. 08:56
 6/13 anonim ***** válasza:

Kb 1 hete nem tetted már fel ezt a kérdést?

Amúgy PS3-ra csak eredetim van, PC-re meg keményen 2 eredeti hosszú évek alatt.

2 játékot bántam meg, Assassins Creed 1 és GTA IV.

Utóbbin lehet sokan meglepődnek, de az élsimítás hiánya nagyon zavart, és nem tudtam élvezni tőle a játékot, meg utáltam benne a szar fizikát.

De mindent sikerült eladnom, 0 vagy csak kis veszteséggel.

2011. aug. 15. 10:00
 7/13 A kérdező kommentje:
nem, nem tettem fel ezt a kerdest 1 hettel ezelott
2011. aug. 15. 10:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Én is általában kipróbálom mielőtt megveszem. De sajnos eddig még nem sok játékot vettem meg. Az egyedüli játék, amit kipróbálás nélkül megvettem, az a crysis2. De azt már meg is bántam. Sokkal többet vártam tőle. Ez a mesterséges gépigény eléggé felidegesített. A gépem éppenséggel elviszi maxon 25+ fps-el, de akkor is... Na m1.
2011. aug. 15. 10:55
 9/13 szakalt ***** válasza:

kb 60 eredeti játékom van és kb 3mat bánatam meg

CS: Condition Zero, CS:CZ Deleted Scenes, Riochet.

Általában utána járok mielőtt akármien játékot is veszek, talán még le is szedem a tört verziót, és ha jó a játék akkor a dev-ek megkaphatják a pénzem. Crysis 1-2vel is így voltam. Játszottam a tört Crysis 1el és imádtam ezért meg is vettem 4k-ért, míg a Crysis 2 őt egy szánalmas pénzvadászatnak éltem meg és közel se volt olyan jó mint az első, ezért nem is vettem meg.

2011. aug. 15. 12:40
 10/13 A kérdező kommentje:
CS: Condition Zero, CS:CZ Deleted Scenes, Riochet. Ezeket bántad meg?:)
2011. aug. 15. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!