Jósoljak neked? Bőv lent
Mond meg mikor születtél év,hónap,nap és a keresztnevedet
És mond el a kérdésedet bármivel kapcsolatban
Kedves Izabell
Ez a betegség csak akkor fog kiderülni amikor teherbe esel.És majd meg fogják gyógyítani.De az első gyereked nem fog megszületni.Sajnos ezt látom.
Párkapcsolat jövőben. Úgy látom hogy kb 1 év múlva lesz egy párod.Munka helyen fogjátok megismerni egymást.Ő tőle fogól teherbe esni.És vele leszel örökre
Nincs mit Dóri
Nagyon szép neved van
1999 jan 29
zsófi vagyok!mindent tudni szeretnék ha nem gond :)
Kedves Liza
Azt látom hogy neked sok barátod lesz de 1 sem lesz hosszabb ideig mint 5-6 hónap max.21 éves korodra látok egy komolyabbat.
Kedves Zsófi
Párkapcsolatba azt látom hogy nincsen fiúval kapcsolatod.De van 1 fiú a társaságodba akinek kellesz.Csak nem meri megmondani.
Családi állapotod úgy látom hogy jó.Bár kisebb viták mostanában vannak de 1 sem komoly.
Munka.Úgy látom te még bizonytalan vagy.Sok minden iránt érdeklődsz.De nem tudod még mi legyél.De majd rájössz nyugi
2000.02.01 és Klaudia a nevem :)
Mindenre kíváncsi vagyok =)
Köszönöm szépen :)
1956.09.11 és Zsuzsa vagyok =)
Mindenre kiváncsi vagyok.Köszii.
Zsófi
Igen és azt látom az a fiú tetszik neked akinek te tetszel.De ő félink visszahúzódó kicsit.Úgyhogy neked kell megtenni az első lépéseket.( Nem tudom hogy mert sajnos nekem sincs barátnőm) 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!