Jósoljak neked? Bőv lent
Mond meg mikor születtél év,hónap,nap és a keresztnevedet
És mond el a kérdésedet bármivel kapcsolatban
Kedves Enikő
Azt látom te hozzád a Pénzes munkák illenek.Lehet akár bankos,valutaváltó b,üzletember.Azt látom 2011 január 5 én komoly fordulat elé nézel.Akkor kapod meg a végleges munkádat ahonnan soha nem fogól elmenni onnan mész majd nyugdíjba.
nem nagyon hiszek ebben, de: 1996. 06. 05. fanni :D
mivel egy ideje összevesztem a legjobb barátnőmmel, aki nagyon fontos volt számomra.. kibékülünk még valaha is? :)
ill. marketing kereskedelem szakra jelentkeztem középiskolába (NEM eladó, hanem reklámügyeket intéző, ilyesmi), akkor azt jól tettem, vagy mással kéne hogy foglalkozzak? :D (amúgy ez számmisztika?)
1994.09.05. Liza
Párkapcsolat,munka. :) előre is köszi :)
Kedves Fanni
Azt látom hogy ez az összeveszés csak ilyen átmeneti.De vagy neked vagy a barátnődnek lépnie kell mert csak akkor lesz békülés.
Jól tetted.Sikeres leszel a Marketing szakban.De azt látom még sem reklámokkal fogól foglalkozni hanem majd amikor már tanulni fogod át fogól lépni valami másabb részébe eladó,Árubeszállító vagy valami ilyesmi.
És ez nem számmisztika.Csak simán jönnek a fejembe amikor kimondom a dátumot névvel.Attól függ amúgy.Tudok számmisztikát is de azt nem szeretem.Meg ingázok is.Úgyhogy tehettek fel olyan kérdést amire igen vagy nem lehet a válasz.
Kedves Dóri
Azt látom hogy ez nem elhanyagolás hanem csak nem vagy elég aktív.Úgy értem túl zárkózott és nem vagy elég nyitott.Legyél nyitottabb és már jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!