Miért szeret az ember félni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a horror és egyéb thiller-ekre. Ennek valami pszichológiai oka van?2011. júl. 25. 11:19
1/8 anonim válasza:
A hétköznapi gondoktól való gondolatelterelés-talán így fogalmaznám meg.
2/8 anonim válasza:
Talán mert izgalmas.. Mi is bemegyünk 7-19 évesen a lezárt kastély koli részére "WC-re", aztán visítunk mint a hülye a semmin, de azért ha egy sorozatgyilkos mászkálna és tudnék róla, nem valószínű, hogy odamennék, szóval amíg tudod hogy biztonságos addig izgalmas, aztán mikor eldurvul már szerintem senkinek nem tetszik...
3/8 anonim válasza:
Nem tudom és nem értem. Én nem szeretek félni, és nem szeretem az ilyen negatív filmeket. Maximum a történelmi háborús filmeket nézem meg, mert a múltunkkal tisztában kell lenni és a filmek segítenek benyomást adni, de hogy az emberek miért szeretnek kitalált filmeken borzongani, az tiszta agyrém, nem értem.
4/8 anonim válasza:
11:30 már mindent leírt. :) Neki teljes mértékben igazat adok..
5/8 anonim válasza:
Mert az nem igazi félelem, végig tudjuk, hogy csak film. Ha élőben élnénk át, amit ott látunk, máris nem élveznénk annyira :-P
6/8 anonim válasza:
Én nem szeretek, de a többség valószínűleg a testben lejátszódó kémiai reakciók ( adrenalintermelés, izgalmi állapot) miatt. Mintha ejtőernyőznél, csak a nappaliban.
7/8 anonim válasza:
ha félsz, felmegy az adrenalinszinted... talán ez is közrejátszhat a dologban.
8/8 anonim válasza:
mert lehet hogy a horrorfilmnek jó a története
én pl nem igazán szeretem a horrorokat, de pl a stranger thingset nagyon szeretem, mert maga a sztory jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!