Doo^^ kérdése:
Hogy tudnám megszivatni jól az osztálytársamat?
Figyelt kérdés
Azért akarom megszivatni mert baromságokat terjeszt rólam és nagyon nyomorék.Valószínüleg féltékeny rám mert nekem nagyon sok barátom van.Azt mondta a barátaimnak h év végén össze törik a telómat és levágják a hajamat..szerencsére a barátaim nem mentek bele :).meg a barim házába akart rendezni egy bulit ahova nem akart meghívni de szerencsére meghívott (a barim)...szówal nagyon meg akarom szivani őt.. ötleteket lécci :) ..2011. júl. 24. 21:42
11/20 A kérdező kommentje:
hát az biztos xDDD
2011. júl. 24. 22:47
13/20 A kérdező kommentje:
12-13 (:
2011. júl. 24. 23:13
14/20 anonim válasza:
néha nincs annál bántóbb mint egy-egy megfelelő szó... bár a blogosat ajánlom!!:D:D:D
15/20 anonim válasza:
Rendezz neki egy ótvaros trágya bulit
16/20 anonim válasza:
Én is így vagyok csak én megakartam ölni vagy lelökni a lépcsön.
17/20 A kérdező kommentje:
Majd haverokkal rakunk cigit meg piát a padjába ;D
2011. júl. 25. 00:20
18/20 anonim válasza:
... azzal nem sokra mentek...:D
19/20 A kérdező kommentje:
mee?:DxD
2011. júl. 27. 13:42
20/20 anonim válasza:
mert ha egyikőtök felveti a tanárnak h nézze már mi van a padjában, egyértelmű h ti találtátok ki, és rendkívül gyerekes módszer, a csaj max nevetni fog rajtad h milyen szánalmasan próbálkozol.. hidd el, olyat kell csinálni amit nem felejt el.. :D a blogos az tényleg jó ötlet.:D és mondjuk olyan jelszót kell megadni majd, ami rákenhető, pl a kutyája-macskája neve. Annyi.:D Most h a tanárnak beköpitek h juj, ott a pia meg a ciki ki nem sz*rja le, már ne haragudj, de c*gányos módszer..><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!