Mivel lehetne őket megszívatni?
Húgomat, (középiskola 5. osztály) 2 fiú osztálytársa nem hagyja békén. Folyamatosan kötekednek vele, gúnyolódnak rajta (kicsit kiáll a foga).Minden nap sírva jön haza. Mivel tudna nekik visszavágni, hogy végre békén hagyják?
Azt hogy hogy néznek ki nem tudom.
Fogyszabályzóval.
5000 ft alatt van egy éjszakai és 2 hét alatt helyre hozza.
Ha nincs mivel gúnyolniuk nem fogják gúnyolni.
És ha mégis? Egyébként nem nagyon áll ki foga, de azért észrevehető. Fél évnyi gúnyolódás után pedig kijárna már nekik valami nem?
Amúgy köszi, hogy válaszoltál.
Fogszabályzó nem rossz amúgy... nekem is kéne, mert a két alsó középső fogam enyhén V alakban van... 99% nem veszi észre, mert nem olyan látható, de a fogdoki azt mondta, hogy ha kezd nőni a bölcsességfogam akkor összetorlódhatnak a fogaim... hát igen kicsi a fejem :D:D
Nah de ha neki is hasonló van akkor majd figyeljen a bölcsességfoggal.
Amúgy meg a gyökereknek annyit üzenek hogy nőjenek fel, elvégre elmúltak 18...
vagy hogy ilyen gyökér viselkedéssel ne csodálkozzanak hogy kiskölyköknek nézik őket és nem engedik be a szórakozóhelyre csak személyivel - vszeg am is kérnek személyit de ez jó :D
Vagy hogy menjenek vissza 5.-be és tanuljanak vmi új beszólást a mai generációtól, mert az övék már ócska.
Mivan? Beszólt egy ovis?
Érettségi előtt ennyire futja? Kicsim, így nagy esélye van hogy meg fogsz bukni? De nyugi, majd idegesítheted a bénaságaiddal a következő évfolyamot, meg talán az azutánit is. *röhögés*
Egyébként meg sz@rja le őket...pár felsőbbrendű nézés és beszólás után csak leszállnak róla...
előző vagyok és vágtázik velem az a bizonyos ló:
végső esetben fizikai bántalmazás.
vaaagy még:
még egy ilyen és csak seggeden keresztül fognak tudni táplálni, mert más testnyílásod nem lesz.
összerendezem én a te fogaidat, de nem hiszem hogy a tarkódon jól fog kinézni
asszem nem gond ha a követező ilyen után tökönruglak...a heréidre úgysincs szükséged, ki akarna dugni egy ilyen lúzerrel
vagy terror:
"kimetszem a nyaki ütőered még egy ilyen után" de ezt falnak szorítva a másikat.
vagy
"kipreparállak bodies-módra"
de ezek csak az én perverz beteges elmeszüleményeim és még nem volt rájuk szükségem.
Köszi a válaszokat! Ha van még ötlet írhattok.
Egyébként én olyanokra gondoltam, mit pl. rágó a székére, könyvei közé, vagy büdös zokni a táskájába.
Nem hiszem, hogy a tesóm a falhoz bírná szorítani őket.
Én rád gondoltam :D:D
Nah akkor szóval szemétségekre gondolsz.
Tustinta székre.
Szék alá rágó - ha behajlítja a lábát ráragad a térdhajlatánál.
Vagy a pad alá, mert ha rátérdel akkor megint ráragad.
Amúgy sztem ezek megint gyerekes dolgok, és egyáltalán nem egy felnőtthöz illik...
Vagyis én tuti nem ezt csinálnám.
Ilyet általános 5.-ben csináltam vagyis a tustintásat...
//Ilyenkor mindig úgy érzem hogy mennyire hihetetlenül gyerekes a legtöbb velem egykorú, hát nem csoda hogy én ott tartok ahol...//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!