Miért akarnak engem mindig megverni?
Figyelt kérdés
Az egyik volt o.társammal 5 évig jóba voltunk,és egy pár éve ilyen xar a viszony köztünk,és tavaly októberben valaki bekavart nekem,ezért hozta a bandáját,és az egyik csaj nekem akart jönni meg stb. Most is ez a szitu,de most még nem is válaszol hogy mi baja van velem,egy hete még együtt voltunk strandon,most meg fenyeget hogy péntekek várnak meg stb. Akkor lesz party,és igaz hogy sokan megyünk,de akkor is,már unom hogy a semmiért állandóan össze akarnak verni,nem az hogy nekem írna a csaj hogy van vmi baja,hanem rögtön a bandát hozza.
16L
2011. júl. 20. 14:41
11/12 anonim válasza:
Amelyik kutya ugat, az nem harap.
12/12 anonim válasza:
a hugod miért utál ennyire? valamit ellene tehették,hogy kavar a hátad mögött...egy testvér ok nélkül nem akar a nővérének ártani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!