Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért akarnak engem mindig...

Miért akarnak engem mindig megverni?

Figyelt kérdés

Az egyik volt o.társammal 5 évig jóba voltunk,és egy pár éve ilyen xar a viszony köztünk,és tavaly októberben valaki bekavart nekem,ezért hozta a bandáját,és az egyik csaj nekem akart jönni meg stb. Most is ez a szitu,de most még nem is válaszol hogy mi baja van velem,egy hete még együtt voltunk strandon,most meg fenyeget hogy péntekek várnak meg stb. Akkor lesz party,és igaz hogy sokan megyünk,de akkor is,már unom hogy a semmiért állandóan össze akarnak verni,nem az hogy nekem írna a csaj hogy van vmi baja,hanem rögtön a bandát hozza.

16L

2011. júl. 20. 14:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valaki megint kavar a háttérből. Én a helyedben hagynám, nem foglalkoznék többet vele, nem érdemli meg, ha minden hülyeséget elhisz és ilyen gyerekesen reagál. Úgysem mer megveretni, csak a szája nagy.
2011. júl. 20. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
van "bandád"?
2011. júl. 20. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:

ez ennek a kornak a sajátossága,nem mondjuk el mi bajunk,csak fenyegetőzünk...sajnos ilyenek a mai tinik...mert ha elmondaná,akkor valószínüleg kiderülne,hogy valaki kavarta a sz@rt...

24/N

2011. júl. 20. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy Te kavartal be valahol? Szep! Ilyen idiotak a mai fiatalok?
2011. júl. 20. 14:47
 5/12 anonim ***** válasza:

ma 14:45 nem it tudod hogy mennyi ilyen van gimiben és általánosban a felsősöknél! 18/f vagyok de általánosban iszonyat sok bandás bunyó volt két gyerek veszett össze, kihívták egymást egy térre vagy parkba és két gyerek verekedett többi nézte hogyha bárki más beszáll akkor ők is

gimiben még csak néhány ilyen volt

2011. júl. 20. 14:48
 6/12 anonim ***** válasza:
14:48 de tudom, én is kerültem hasonló szituációba, de nem mert megveretni a kis p*csa, csak a szája volt nagy. FIúknál szerintem kicsit másképp van.
2011. júl. 20. 14:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Gondolom sokkal jobb balhét csinálni, verekedni, mint unalmasan megbeszélni a dolgokat.:(

Gondolom a bunyót sokkal jobb másnap elmesélni másoknak, nevetni mennyire összevertek egy illetőt.

Ha azt mesélni, hogy leültünk, megbeszéltük, attól nem lesz menő, vagány...

:(

2011. júl. 20. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ne barátkozz azokkal, akik meg akarnak verni. Mondjuk ez vagy fake vagy hazudsz. Ok nélkül nincs bunyó, nyilván jobban kavarsz mint egy ipari festékkavaró.

Ez viszont nekem is új, hogy mindenféle bandák vannak, nem vagyok olyan öreg, de nálunk nem voltak. Ha valakinek valakivel baja volt, azt ketten rendezték le, nem harmincan. Hülyék is lettek volna, mert annak végeláthatatlan torzsalkodás a vége, csak nagyon alacsony szintű iskolákban tudom elképzelni, ahol a cigányok vannak többségben.

2011. júl. 20. 14:56
 9/12 anonim válasza:
Sajnos van valami a lényedben, kisugárzásodban, viselkedésedben, külsődben ami irritálja a társaidat. Ha van rá módod faggasd ki valamelyiket, hogy mi szúrja a szemüket. Mindenesetre higgadtan megbeszélve-lebeszélve próbáld elkerülni, hogy fizikailag bántsanak.
2011. júl. 20. 15:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Kiderült,a hugom kavart be,hogy mindennek elhordom meg stb. És most ahhoz a csajhoz megy,nha képzelem még miket fog mondani.
2011. júl. 20. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!