Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire kultúrálatlan más...

Mennyire kultúrálatlan más házában WC-zni?

Figyelt kérdés
Magyarul kiengedni a barnamacit más kecójában, sztem ultraparas.zt, na de ha rájön?!
2011. júl. 17. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Erre találták ki a wc-t.

Sokkal kulturáltabb, mint a nappali közepére odapakolni.

Vagy elrohanni hirtelen, mert még haza is kell érnie, mielőtt becsokizik, mindenki más a társaságból meg találgat, hogy min sértődhetett meg.

Vagy igyekszik visszatartani, aminek hála irgalmatlan büdös szellentéseket enged el fél percenként.

2011. júl. 17. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
ha a barnamaci megeszi az ottlakókat akor már úgyis mindegy, de inkábbb engedd el a málnásban ott egyszerűbb
2011. júl. 17. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem paraszt dolog, csak kellemetlenül érzi magát aki ezt teszi. Mert hát mégis csak otthon a legjobb. Ha lehúzod magad után és eltünteted a vonalkódot, akkor nincs benne semmi kulturálatlan. Ezek szerint te nagyon vendégszerető lehetsz. Nálad ne tolja ki senki a csokivonatot mi?:D Nincs félnivalód, nyugodtan szarj a barátaidnál ha hirtelen szólít a szükség. Ha eltakarítod magad után a bélsarat akkor nem fognak tahónak tartani:)
2011. júl. 17. 09:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Ti komolyan azt írjátok hogy nem para.zt dolog? Vki telisz.rja a WC-det? Egyébként nem feltétlen haverokra gondolok, lehet az kollega, ismerős, stb. háza is.
2011. júl. 17. 12:49
 5/8 anonim válasza:

az első válasz kemény :D jól leírta :D

de igaz amúgy. mindenki csokoládézik,minden ember,szóval ha kell hát kell, leszarom :D csak nem mellé és a nappali közepére :D nem paraszt szerintem,hisz másnak is azért van wc.

2011. júl. 17. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Istenem, ekkora problémát csinálni egy természetes dologból. Azt hittem ez mindenkinek magától értetődő, hogyha jön, akkor jön. Nincs mit tenni, csak búcsút mondani a termékünknek.
2011. júl. 17. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Munkahelyemen többször láttam olyat hogy bementem valaki után és szaros volt a fajansz. Na az a paraszt dolog, mert akkor elvileg másnak a szarát kell pucolnod ha nem akarod hogy az utánad következő azt higgye te voltál ekkora bunkó. Más is a wc-be üríti a megemésztett dolgokat, nem bunkó dolog használni másét. Legfeljebb megkérdezed, hogy ne haragudj, használhatom a mosdót? Erre nem fogják azt mondani, hogy persze, de meg ne próbálj beleszarni. Ha úgy hagyod ott ahogy találtad, akkor ugyan kinek lenne probléma? Legalábbis én tutira nem vagyok wc irigy :D
2011. júl. 17. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
A mosdó alatt a fürdő/wc helyiséget értem, mi előtt még valaki a mosdókagylóra gondolna. Csak hivatalosan, úriasan így kell megkérdezni:)
2011. júl. 17. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!