Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom ha a kulturálatlan vadbarmok beszólnak ha elmegyek mellettük! Van ezzel még más nőtársam is?
Egyszerűen idegesítenek, a házunkkal szemben van egy kocsma és mindig beszólnak, fütyülnek...már gondoltam rá h leoltom őket vmivel de úgyis tök felesleges :S
Röhej h nem tudok nyugodtan kilépni a kapunkon, mert bámulnak vagy akár a városban sem tudják megállni h ne fütyüljenek.
Ez nekik miért élvezet v miért jó? Úgysincs esélyük akkor miért csinálják? Ezzel egy csajnál sem vágódnak be sztem.
17/L
tök normálisan öltözöm:farmer, poló, sportcipö
a hajam is tök natur nincs rajtam 1 tonna smink semmi extra
de nem csak velem csinálják ezt
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a kihívó öltözködés ugyanolyan reakciókat produkál. Mivel 17 éves vagy és már f..szra vadászol, valószínűsíthető, hogy mindent kicuccolsz közszemlére amid van.
Én is ha pl. miniszoknyában, libegek sokkal több nem kívánt beszólást, füttyögetést kapok, mintha farmerben vagy nem testhezálló, nagyon kivágott fölsőben, ruhában mászkálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!