Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehetek humoros?

Hogy lehetek humoros?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy az írásban is, beszédben stb hogy humoros legyek, mert az nem jó hogy vicceket mondogatok. Hogy lehet valaki humoros? Persze nem sértően
2011. júl. 15. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül kell ahhoz beszélni hogy humoros legyél.
2011. júl. 15. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
ez vicces volt
2011. júl. 15. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
sehogy
2011. júl. 15. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem, sokszor mondták, hogy vicces-humoros vagyok. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért... Ha valaki mondd valamit..én azonnal kapcsolok és mondom rá a hülyeséget, amin nevetnek, persze én is nevetek magamon. Nem kell erőltetned, olvass sokat, meg ha beszélsz valakivel "grimaszolj" éld bele magad.. Nekem is rengetegszer mondták mér azt is, hogy jó nézni ahogy beszélek xD :D Mutogatok stb :))

2011. júl. 15. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:
ez részben alapadottság,olyan téren,hogy soha nem lesz humoros egy borúlátó,alapból bamba stb (érted) ember. nekem is mindig mondják,hogy eszméletlen a humorom :) milyen is légy? : mindig nézd a dolgok pozitív oldalát,soha ne hagyd hogy a ború csak egy icipicit is és egy pillanatra is elfogjon,és ahogy az előttem szóló írta,kapcsolj gyorsan és találd meg a humort! :) mellesleg nem árt ha ismered is az embereket és így tudod,kinek milyen a humora,vagyis inkább kinél hol a határ! :) ja és egy kis bónusz: ha a sértő alatt arra is gondolsz (ami egy klassz dolog) hogy nem alkalmazol csúnya szavakat,akkor figyelj a környezetedben,olvass utána: tanulj JÓPOFA és sokszínű szavakat,belőlem mondjuk alapból jönnek,de sokrétűen tudod alkalmazni csak így kapásból hogy "szmötyi,pupák,homár" meg ilyenek :) sok sikert ^^
2011. júl. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!