Vámpír lennék szerintetek is?
Már többen felfigyeltek arra, hogy úgy nézek ki mint egy vámpír, mert nagyobbak a szemfogaim a kelletnél. És álmomban mindig egy farkasemberrel találkozok és harcolunk.
Mindig legyőz, és a minap megtámadt egy nagy farkaskutya megharapta a lábam. Továbbá ha elvágom az ujjam, egyből szívom belőle a vért, ráadásul a barátnőm pattanását is ha kinyomom, mindig kiszívom belőle a vért... Szerintetek? 23/F
Szerintem te nem is álmodsz hanem télleg a vérfarkassal küzdesz...Szóval az azt jelenti,hogy alvajáró vagy! :) Amugy meg ez baromság az egész én is utálom a foghagymát,de öcsém ugy eszi mint a cukrot (kicsomagolja aztán csá).
Mindenki arrol álmodik ami a szivevágya... Ezek szerint nagyon bemeséled magadnak ezt az egészet...Isten pá!
- Miért hívod magad Marcellnek, mikor valójában Bordás Attila a neved?
- Pattanást kiszívni undorító, még ha a csajod is az.
- Nem nézel ki 23 évesnek és nem is viselkedsz úgy.
- A mesékben létező vámpír egy élőhalott, akinek azért fehér a bőre, mert nincs saját vérkeringése. A saját vérét ezért nem szívja egy vámpír még a mesében sem.
- A valóságban nem létezik vámpír.
- Farkasember sem.
- Azért álmodsz farkasemberről, mert bemeséled magadnak ezt a szarságot
- A te korodban, még ha ez nem is 23, gáz hinni a tündérmesékben.
03:41
'A valóságban nem létezik vámpír.'
nekem van egy pár bizonyítékom:
'EMBER!!! mit szívtál?'- biztos látott az éjjel
'Marha vicces. Marcell a nevem...'- a Marcell nevet vámpíroknak szokták adni
a helyi romaság is felfigyelt az esetre:'DIK A VÁMPÍR GTSZI! :O'
'milyen krvának neveztél te engem??'- az előző esti beszélgetések
'Szerintem te nem is álmodsz hanem télleg a vérfarkassal küzdesz...' ő a kutyád volt
'Itt rohadjak össze ha nem az.Sőt,a barátnőm is bejött pont mikor rákkattoltam a képre,és majdnem elájult,vámpirfóbiája van O.o' nem véletlenül ájult el
ha ez nem elég akkor kérdezd gyurcsányt
Tegnap este egy traffipax képe: [link]
Ne te vagy rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!