Sok ember miért hiszi el azt amit az Astro Show mond?
nem is 500 percenként
ha valamit sokszor mondanak azt a végén el is hiszik, és mit kapnak a pénzükért? remény, mert elkezdenek reménykedni, hogy jó fog történni, hogy lesz pénzük
Az ország egyik leghíresebb jósnője, aki szintén szerepel ebben a műsorban (nem tudom hogy néha vagy állandóan, mert csak ritkán nézek bele)a fiammal kapcsolatban pl. azt jósolta, hogy nagyon leleményes lesz, a föld hátán is meg fog élni és szerencsés lesz az életben. Sajnos már 2,5 éve halott. 24 éves korában öngyilkos lett egy lány miatt. ennyit még a leghíresebb jósokról is ! Pénzkidobás !
És az indiai pálmalevelemért is befizettem, meg is találták és felolvasták. Az volt rajta, hogy egy hivatalos ügyem csak 2 év múlva fog elintéződni és a napokban elintéződött. Meg hogy csak 3 év múlva fogok külföldre utazgatni és már egy hónap múlva külföldön voltam, meg sűrűn járok ki. No comment !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!