Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kukoricacímerezés milyen meló?

Kukoricacímerezés milyen meló?

Figyelt kérdés

Ha voltál már címerezni, le tudnád írni röviden, hogy mit is kellett csinálni, mennyire volt fárasztó vagy nehéz stb.

Az egyik diákszövetkezetnél van ilyen munka, ezért érdekelne.

Köszönöm előre is a válaszokat:)

20L

2011. júl. 14. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:

le kell tépkedni a "bajuszt",és össze vissza vagdos a sok levél.a sebeket pedig rendesen marja a sós izzadtság.

Úgyhogy jó munkát neked ha elvállalod! :)

2011. júl. 14. 11:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Én kb. 14 évesen kaptam ezt a melót. Kicsit nehéz meló, mivel tűző napon van a kukoricatábla és eléggé vagdos a levele, de ha hosszúújjú inget veszel fel, akkor nem olyan vészes, és nem is égsz le. De baseball sapit vigyél, nehogy napszúrást kapj. Nekünk rendesen kellett címerezni, tehát nem csak utócímerezés volt, hogy csak a megmaradt párat kell kiszedni, ahnem az összesbe ott volt még a címer. Ez a szutyok a címer, de ezt majd gondolom elmondják neked, hogy kell kiszedni (minél kevesebb levéllel stb): [link]

Nem a legkönnyebb meló, de legalább van munkád:) 18/L

2011. júl. 14. 11:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, meg a linket is.

Azt gondoltam, hogy nem egyszerű, főlleg ilyen melegbe..

De nekem már mindegy,csak munka legyen.

Lehet hülye kérdés, de kesztyűt azt vinni kell?

Amúgy ez nem férfi munka?Lányok is mehetnek?

2011. júl. 14. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Kesztyűbe nem próbáltam, de végülis elvihetet, ha úgy nem megy, akkor majd lerakod:) Amúgy nem férfimeló, mert mikor én voltam, akkor kb. 50-50% volt az arány, meg most egyik bnőm is ment, csak én sajnos nem tudok, mert ugye most ballagtam és így nem tudok iskolalátogatásit szerezni:/ Jah meg azért vigyél sok innivalót, arra szükség lesz:)
2011. júl. 14. 11:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert írtátok hogy vág a levél, bár nyáron 40 fokba lehet kicsit vicces abba lenni:)

De nem akarok már annyit rinyálni, mert a végén még megkapom, hogy 'büdös' számomra a munka, pedig egyáltalán nem.

Csak ilyen címerezést nem csináltam még, ezért szeretnék utánajárni:)

2011. júl. 14. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:

:)) Nem mondani ilyet(büdös a munka)!

A lábad is vagdossa a levél,esetleg egy vékony hosszú nadrágot nézzél valahol,az jól jöhet! :D

2011. júl. 14. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!