Szerintetek rossz ha az éretségi után szakácsnak mennék? Vagy mi a legjobb meló? Mivel keresek jól?
Figyelt kérdés
köszi előre is .2011. ápr. 24. 20:52
1/1 anonim válasza:
Szegényem nem kapott választ :( De akárkinek is aki ezt a kérdést látja és szeretne rá választ hallani: én annak a híve vagyok, hogy hosszútávon nem fogsz tudni egy olyan munkahelyre bejàrni amit nem szeretsz én inkább keress kevesebbet de éld meg jobban az életedet és legyenek élményeid a munkáddal, mint hogy sokat keress de amint belépsz a munkahelyedre rádjön a szorongás vagy csak unod az egészet vagy legyen az akármilyen negatív tényező szerintem NEM ÉRI MEG
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!