Egy évig meló vagy inkább suli?
Figyelt kérdés
Mivel nem Magyaroszágon tanulok, már megjöttek a fősulis eredményeim és sajnos nem vettek fel oda egyetemre, ahova nagyon szerettem volna menni. Tartalékba beirtam egy sulit, azon belül közgáz szakot, mert ugy voltam, h majd a másik 2ből ugyis sikerül valamelyik... hát nagyot tévedtem... nagyon kevésen múlott, h lecsúsztam róluk, de ez van. azt tudni kell, h matekbol nem igen erőltettem meg magamat gimis pályafutásom alatt (3as voltam belőle) , a közgáz szakot csak azért irtam be, h végszükség esetén mégis legyen valami. (egyébként rengetegen lemondják ezt a sulit) egyre inkább azon gondolkodom, h ezt az egy évet kihasználom, elmegyek dolgozni, közben készülök a felvételijeimre jövőre. csak h a szüleim szerint ez az egy év hosszú idő, félnek, h kiesem a gyakorlatból, aztán meg majd nem akarok visszamenni fősulira. ismerem magam már annyira, h tudjam, ettől nem kell félnem, csak mégis bennem van az, h sose tudhatom, mi fog közbejönni, meg nem akarok csalódást okozni a szüleimnek sem :/ szerintetek mit csináljak? nagyon sürget az idő :S2011. júl. 12. 23:28
1/5 anonim válasza:
Mert ha nem mész dolgozni, mi a másik lehetőség? Mert ugye egyetemre nem vettek fel...
2/5 A kérdező kommentje:
nem, vagy egy évig az az egyetem, ahova nem igen akarok menni ( a közgázos) vagy pedig a munka :) ez a 2 lehetőség
2011. júl. 13. 00:02
3/5 anonim válasza:
Inkább munka. Fölösleges olyan egyetemre járnod, amit utálsz, és valószínűleg nem is szeretnél abban a szakmában dolgozni. Tehát pénzkidobás is.
A munka már megvan? Azt jobban szereted? Ha igen, akkor menj oda.
5/5 anonim válasza:
sztem meg inkább használd ki azt a kis időt amíg tanulhatsz mondjuk nappalin...bőwen lesz időd dolgozni.ott az egész életed nyugdíjig!menj wégezz el másik szakot ami még érdekel!!!de mindenesetre nem ajánlom a munkát hiszen ha belekezdesz,szüleidnek úgyis igaza wan;nem akarsz majd wisszamenni egyetemre hoszem belekerülsz a mókuskerékbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!