Magyarorszag sz*r orszag?
Figyelt kérdés
Csak igennel, vagy nemmel valaszoljatok! pls2011. júl. 13. 16:36
14/27 anonim válasza:
Nehez lenne hogy a nem szavazatok gyozzenek.Sajnos Magyarorszag nagyon draga.Mint ahogy mas orszagok is,de nalunk a helyzet egyszeruen eszmeletlen. Es meg sok mas dolgot sorolhatnek.De azt hiszem mi magyarok is nagyon furcsak vagyunk.
17/27 anonim válasza:
Magyarország NEM sz*r ország. Azok a szarok, akik hanyatlásba akarják dönteni, akik lopnak, csalnak, hazudnak és élősködnek a népen, akik hülyének néznek bennünket és az orrunknál fogva vezetnek. Nem maga az ország szar, hanem a vezetés.
Sajnálom a bő választ, de akárhogy nézzük, a kérdésed nem eldöntendő kérdés (nem lehet rá egyértelműen igennel, vagy nemmel válaszolni), legalábbis szerintem.
18/27 anonim válasza:
Minden orszagba ez a helyzet....Nehogymar csak nalunk akarnak lopni,csalni. Pl. Olaszorszagba is nagyon rossz a helyzet,na de nalunk!! Nalunk valami miatt a helyzet eleg furcsa,vagy nemis tudom hogy kifejezni magam.Olyan orszagrol meg nem hallottam ahol azt mondtak volna hogy a politikusok olyanok mint pl.Matyas kiraly....Szoval ez egyertelmu,de nalunk csodak csodajara annyira rossz a helyzet,hogy leirhatatlan.Fene se tudja miert alakult ez igy ki.
19/27 anonim válasza:
Utolsó!!
Nem csak a természeti adottságainkat kell nézni,hanem azt is,hogy mi a fene folyik rajta!
Szóval Magyarország igen is SZAR!!!
20/27 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:26 nak szólt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!